Penjelasan Flash kanggo Sümela Teleferik Proyék!

Lampu kilat kanggo proyék sumela kabel mobil
Lampu kilat kanggo proyék sumela kabel mobil

Walikota Trabzon Metropolitan Murat Zorluoğlu nyieun pernyataan lampu kilat ngeunaan mobil kabel anu bakal diwangun di Sümela.


Walikota Trabzon Murat Zorluoğl di Qatar Airlines Penjualan Manajer Semesta Ökmen Turki hosted pausahaan asing jeung otoritas. Salila kunjungan éta, panémbong diijinkeun antara Trabzon sareng Qatar dina penerbangan-pesawat anu kudu diluncurkeun sacara mutingan dina 20 Mei 2020.

Zorluoğlu informed Présidén ngeunaan waktu hawa maranéhna nganggap initiating Qatar Airlines Penjualan Manajer Turki semesta Ökmen "a paménta anu kacida penting tina Trabzon ka Qatar. Ngan hiji maskapai domestik urang parantos ngalangkungan langkung ti 8 rébu Qatari taun ka tukang. Kami ogé pikir tilu kali saminggu dimimitian ti 20 Mei 2020. Penerbangan kami bakal terus dugi ka akhir bulan Séptémber. Upami paménta neraskeun, éta tiasa ogé uih deui ka yearbook, tapi kanggo ayeuna urang ngamimitian usumna. Aranjeunna parantos nyauran urang ti Qatar sareng naros iraha ngerjakeun penerbangan. "

Urang miharep ngarobih deui ka bumi

Walikota Metropolitan Murat Zorluoğlu nyatakeun yén anjeunna kéngingkeun yén Qatar Airlines bakal ngaluncurkeun pesawat udara antawis Trabzon sareng Qatar. Nyarios yén aranjeunna, salaku Perbandaran Metropolitan, ngusahakeun usaha pikeun mindahkeun Trabzon langkung saé dina hal pariwisata, Zorluoğlu nyarios, "Kanggo Trabzon, pariwisata parantos ngahontal titik anu penting pisan dina 10-15 taun ka pengker. Urang teruskeun unggal taun. Anjeun bakal ngagaduhan anu saé sareng operasi ieu. Tujuan kami nyaéta pikeun ngirim unggal tamu kalayan senang ti Qatar, Doha, Wétan Tengah atanapi daérah anu sanésna ka Trabzon. Urang nyandak ukuran pikeun ieu. Kami ningkatkeun diri sareng kota urang, sareng mudahan Trabzon janten salah sahiji béntang pariwara pariwisata sareng naékna dina pusat ieu. "

KAMI NU NGENTUK PROJEK SEMELA AS CABLE

Nyayogikeun inpormasi ngeunaan kagiatan pariwisata, Walikota Zorluoğlu nyarios, "Uzungöl sareng Biara Sümela mangrupikeun dua tujuan pariwisata penting pikeun urang. Kami nuju ngiringan manajemén lapangan anu bakal ngantep sémah anu badé angkat ka dieu kalayan masalah anu langkung seueur. Kanggo kadua tempat ieu, kami parantos damel kaputusan anu serius pikeun ngajaga beus wisata di daérah anu umum, pikeun ngangkut angkutan barang-barang kendaraan Munisipalitas Metropolitan sareng ngaleungitkeun huru-hara di dinya. Kami ogé ngaharepkeun investasi énggal anu bakal teras ngembangkeun daérah éta. Conton, kami sumping ka Sümela dina tahap pamungkas ngeunaan mobil kabel. Urang bakal ngadamel proyék padamelan saatos waé. Kalayan proyek éta, daérah éta bakal ngalih ka titik anu béda-béda kalayan undian pelayaran sareng jalur jalan. Salaku Munisipalitas Metropolitan, kami parantos ngamimitian damel kafe réstoran modern di daérah anu sami. Urang réngsé karya infrastruktur Uzungöl taun ka tukang. Taun ieu, urang damel sareng Kamentrian Lingkungan dina masalah ngeunaan trotoar, jalan, daérah héjo, pencahayaan, susunan aréa umum, parkir, jsb. Kami pasti kedah ngajadikeun éta langkung narik. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar