Naon ari Tiket AnkaraKart Mobile? Dimana mésér AnkaraKart? Waragad Pesantren AnkaraKart

Naon tiket tikét ankarakart dimana mésér biaya ankarakart ankarakart
Naon tiket tikét ankarakart dimana mésér biaya ankarakart ankarakart

AnkaraKart mangrupikeun kartu transportasi perkotaan anu bakal anjeun lakukeun sareng anjeun sadaya waktos. AnkaraKart diwangun tina kartu pinter anu teu bisa dikontak anu tiasa dianggo ku nyangking alat-alat maca kartu di sadaya kendaraan angkutan umum anu nyambung ka EGO, sareng AnkaraKart, anu diwangun tina tikét magnét tunggal anu dipasang dina bagian bacaan kartu di luhur alat ieu.


Panumpang anu tiasa ngalih ka validator ku nganggo AnkaraKart sareng kartu kiridit anu teu ngahubungan dina beus, sistem rel sareng kabel mobil tiasa tiasa ngalih kana ponsel sapertos alternatif pikeun dua kartu ieu.

Hatur nuhun kana Tiket Mobile (CEP BİLET), sémah anu sumping ka Ankara, utamina 'Dimana kuring mésér AnkaraKart?' atanapi 'Dimana kuring ngeusian kasaimbangan kuring ka AnkaraKart?' moal ngagaduhan kakurangan.

"Ku jalan ngahurungkeun fitur NFC (Near Field Communication) dina ponsel, www.ankarakart.com.t nyaeta Aranjeunna kedah angkat dina situs wéb pikeun ngunduh aplikasi kana telepon sélulérna, sareng dina tahap salajengna, aranjeunna kedah kéngingkeun kasaimbangan tina kartu bank ka kartu virtual. Saatos transaksi ieu, nalika panumpangna mindahkeun telepon sélulérna langkung caket kana validator ku fitur maca kartu kontak, sistem bakal diaktipkeun sareng jumlah 4 TL, anu mangrupikeun masantren, bakal ditarik tina kartu mobile. "

Kumaha Cara Nganggo Tiket Mobile AnkaraKart (Pocket Tiket)?

Nalika nganggo telepon diaktipkeun NFC dina angkutan umum;

    • Aplikasi NFC telepon anjeun kedah dibuka,
    • Pikeun nganggo aplikasi NFC www.ankarakart.com.t nyaetaAnjeun kedah ngagaduhan kaanggotaan dina
    • Saatos prosés kaanggotaan réngsé, bagian kartu virtual bakal ditingalikeun, sareng upami anjeun nampi minimum 4 kartu pikeun bagian ieu, anjeun tiasa kosan.
    • Kanggo unggah, anjeun tiasa ngadaptar kartu kiridit, kartu debit dina sistem, anjeun tiasa gancang kasaimbangan sareng ngagunakeun kasaimbangan anjeun tina sistem anjeun,
    • Saatos masang dina kartu virtual, anjeun tiasa ngaktipkeun pilihan ku milih tombol transportasi atanapi balanja anu anjeun hoyong pake.
    • Nalika anjeun ngaktipkeun pilihan angkutan; Anjeun tiasa ngamangpaatkeun jasa ku ngazum bagian anu mangrupikeun aplikasi NFC telepon ka validator,
    • Dina aplikasi ieu, unggal biaya panggunaan aya 4 TL,
    • Sanaos anjeun henteu nganggo telepon pribadi anjeun, anjeun tiasa asup kana telepon éta sanés kalayan bantosan nami pangguna sareng kecap konci.
    • Nalika log sareng telepon sanés ti telepon anu kadaptar, kecap akses bakal dikirim ka telepon kadaptar anjeun pikeun kaamanan inpormasi pribadi. Saatos mastikeun sandi, anjeun tiasa ngaksés transaksi masing-masing, sareng anjeun ogé tiasa nyandak jasa angkutan.

Dimana Nganggo Ankarakart

AnkaraKart ngaliwat sadaya beus anu nyambung ka EGO, Metro, Ankaray sareng Cable Car.

Naon ari Tipe Indonét?

Aya 4 jinis Tikét Mobile Ankarakart. Éta tiasa didaptarkeun ti Pusat Proses Kartu Ankara, Penjual Kartu Ankara sareng alat SmartBanko. Jenis AnkaraKart nyaéta saperti kieu:

Full AnkaraKart

Éta mangrupikeun kartu transportasi anu tiasa anjeun pake dina sadaya kendaraan angkutan umum di Ankara ku cara ngeusian TL ti para pangusaha, Smart atanapi Mini Banko kami. Anjeun tiasa kéngingkeun Kartu Ankara anu lengkep ti kami tukang, Pusat Proses Kartu Ankara kami atanapi Padagang Smart. Supaya ngamangpaatkeun kauntungan AnkaraKart, anjeun tiasa ngahijikeun AnkaraKart anjeun ku ngaidentipikasi AnkaraKart anjeun dina akun anjeun saatos mésér AnkaraKart Lengkep anjeun tina Transaksi Online> ménu Kartu.

Full AnkaraKart mangrupikeun kartu anonim. Ku nyieun kartu tina menu transaksi online, anjeun tiasa kasaimbangan anu sarat dina Full AnkaraKart anyar anjeun bisi aya karugian atanapi maling.

Diskon AnkaraKart

Ieu mangrupikeun kartu pribadi anu katampi ku murid sareng guru ku cara nerapkeun ka Pusat Proses Kartu Ankara. Pamakéan kartu pribadi ieu dilarang ku anu sanés. Dina kasus sapertos, kartu éta nyita sareng didaptarkeun.

Anjeun tiasa mendakan daptar dokumen-dokumen anu anjeun peryogikeun sareng anjeun nalika mésér kartu diskon di Pusat Pangolahan Kartu Ankara.

Dokumén dibutuhkeun (Guru)
Guru ngalamar ditanyakeun sareng TR identitas / nomer Identity luar negeri dina sistem. Tanpa kedah nyayogikeun dokumén tina guru anu kadaptar, poto nyeken sareng kartuna dicitak sareng dikirimkeun ka jalma éta.

Guru anu henteu kadaptar dina pamariksaan kedah ngalengkepan dokumén di handap ieu supados ngagaduhan diskon AnkaraCard;

  • 1 Ngaran. Photo Paspor
  • Pikeun MEB; Salin gaji atanapi ID guru
  • Guru anu Henteu Kéngingkeun Kartu Smart
  • Pelatih (Calon) Guru
  • 4 / C guru (Guru Paid)
  • Tutorial Master sareng Ahli
  • Fisioterapi, psikolog jsb. Di Pusat Rehabilitasi Pribadi. jalma anu damel
  • Pendidik sakola swasta
  • Pendidik TK sareng swasta
  • Jalma anu ngalatih di tempat-tempat anu ngagaduhan hakékat (Kelas, nyetir sakola dll)
  • Anggota dosen sareng pelatih sanésna di paguron luhur

Dokumén dibutuhkeun (Siswa)
Murid anu hoyong kauntungan tina Diskon AnkaraKart kedah ngalengkepan dokumén ieu;

Siswa sareng Siswa SMP Terbuka;

  • 1 Ngaran. Photo Paspor
  • Sertipikat mahasiswa kanggo taun ajaran anyar

CATETAN: Sertipikat siswa kedah nampi, disegel sareng disatujuan sasih sasih.

Siswa SD, Menengah sareng SMA;

  • 1 Ngaran. Photo Paspor
  • Kartu Idéntitas

CATETAN: KTP kedah kalebet nomer Identity Turki / Nomer Identitas luar nagri.

Bébas AnkaraCard

Ieu mangrupikeun kartu anu dipasihkeun ku Metropolitan Munisipalitas Ankara pikeun jalma-jalma anu peryogi atanapi pikeun personel institusi-institusi tertentu, sareng nyayogikeun gratis gratis samentawis. Kartu Ankara gratis disayogikeun ti Pusat Pangolahan Card.

Dokumén Diperyogikeun (Veteran sareng Pamajikan-Na, syahid Widows sareng yatim)
Gazi sareng salakina, syahid Widow sareng yatim anu hoyong ngamangpaatkeun Free AnkaraCard kedah ngalengkepan dokumén di handap ieu;

  • Fotokopi para veteran sareng somahna, syuhada Widows sareng yatim, anu parantos dipasihkeun gaji ku Direktorat Jenderal Dana Pangsiun, KTP kalayan kartu ungkapan "FREE".
  • Salin kartu idéntitas.
  • Poto paspor 1.

Dokumén Diperyogikeun (Panyekel Card Pencét Konéng)
Panyekel Card Kuning Pencét anu hoyong ngamangpaatkeun Bebas AnkaraKart kedah ngalengkepan dokumén di handap ieu;

  • Salinan kartu pencét konéng anu dikaluarkeun ku Perdana Menteri Pencét sareng Diréktur Jéndral Umum.
  • Salin kartu idéntitas.
  • Poto paspor 1.

Dokumén anu dibutuhkeun (Layanan Kelas Kaamanan Jalma)
Badan Polda Kelas Polres anu hoyong kauntungan tina Kardara Ankara Gratis kedah ngalengkepan dokumén di handap ieu;

  • Salinan kartu identitas anu dikaluarkeun ku Direktorat Umum Kaamanan.
  • Salin kartu idéntitas.
  • Poto paspor 1.

Dokumén dibutuhkeun (Pulisi Perumahan)
Pulisi Perbandaran, anu hoyong kauntungan tina Free Ankara Card, kedah ngalengkepan dokumén di handap ieu;

  • Surat panyebaran nyatakeun inpormasi staf anu badé dicandak ti lembaga anu aya hubunganana.
  • Salinan Kartu KTP Pulisi Perbandaran dikaluarkeun ku kotamadya.
  • Salin kartu idéntitas.
  • Poto paspor 1.

Anggo-Di AnkaraKart

Anggo-Di AnkaraCards mangrupikeun kartu transportasi hiji-pass. Kartu disposable anyar dibutuhkeun pikeun tiap pas.

Pinuh, Diskon sareng Gratis Kartu Ankara Anggo

  • Supados ngangkut angkutan umum di Ankara sareng AnkaraKart anjeun, cekap pikeun nyandak AnkarKart anjeun langkung caket kana alat maca kartu dina angkutan umum atanapi stasion. Transaksi anjeun bakal diolah langsung sareng biaya transportasi ditangtukeun ku kotamadya badé ditarik tina kasaimbangan sarat anjeun di AnkaraKart, gumantung kana fitur AnkaraKart anjeun. Kahartos yén biaya transportasi alat maca kartu dibayar ngalangkungan sora sareng lampu héjo anu negeskeun bacaan kartu. Anjeun ogé tiasa ningali baki sésana dina kartu anjeun dina layar alat bacaan kartu.
  • Anjeun mayar anjeun gancang, modéren sareng ékonomis ngalangkungan AnkaraKart anjeun. Hatur nuhun kana AnkaraKart anjeun, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan kanggo lulus sareng perjalanan gancang tanpa kudu nungkulan koin sareng ngalaman kasusah sapertos henteu tiasa kéngingkeun tiket.

Anggo-Buang Ankara Card Use

  • Tipe AnkaraKart Upami anjeun gaduh Paké-Dina AnkaraCard, anjeun kedah nempatkeun AnkaraCard anjeun dina slot anu aya dina luhureun alat maca kartu anu sami, sareng kéngingkeun deui saatos sora konpirmasi na asalna ti alat. Anjeun kedah tetep Paké-Atawa AnkaraKart sareng anjeun salami sapanjang perjalanan.

Anu Kudu Dipertimbangkeun Nalika Nganggo Maké Ankarakart!

  • Ulah ngantepkeun AnkaraKart anjeun dina sinar panonpoé langsung. Suhu kerja AnkaraKart anjeun antara -20 derajat sareng 50 derajat. Anjeun kedah tetep AnkaraKart anjeun ngajauhan sumber anu panas.
  • Tipe AnkaraKartAnkaraCard teu kenging ku médan éléktromagnétik sapertos telepon sélulér, radio sareng televisi.
  • Tipe AnkaraKartGunakeun lawon lemes pikeun ngabersihan permukaan AnkaraKart anjeun. Ulah nerapkeun bahan kimia corrosive sareng pangleyur sapertos cologne, alkohol, langkung ipis dina beungeut cai.
  • Tipe AnkaraKartAnkaraCard tiasa janten teu tiasa dianggo bisi puncture, cut, friction, cimata, dampak anu keras dina kartu kartu, lipatan, bending atanapi benteng.
  • Tipe AnkaraKart Ulah mawa AnkaraKart anjeun tanpa wadahna pelindung atanapi sarung pikeun nyegah bending atanapi rusak.

Tatacara Visa Ankarakart

Prosedur visa kartu dikaluarkeun dumasar kana kaputusan Perbandaran Metropolitan Ankara nyaéta saperti kieu;

Kartu diskon

  • murid: Periode visa kartu siswa 30.09.2018 bakal tamat dina. Dokumén henteu diperyogikeun tina jalma anu ngagaduhan hak janten mahasiswa dina rékaman MEB sareng YÖK. Transaksi jalma anu teu kadaptar dilakukeun nganggo sertipikat mahasiswa sah pikeun genep bulan ka pengker atanapi kartu ID mahasiswa anu kadaptar pikeun taun kaimasan anu aya. (Murid OEF moal tiasa ngolah sareng bandrol.)
  • guru: Mangsa visa tina kartu guru 30.09.2018 bakal tamat dina. Transaksi dilaksanakeun nganggo KTP Kementerian Pelajaran Nasional atanapi dokumen konfirmasi pelantikan anu katampi ti pamaréntahan kabupaten. Biaya visa diatur dumasar kaputusan kaputusan Metropolitan Munara Ankara nyaéta 60,00 TL.

Bébas Card

  • 61-64 Umur: Mangsa Visa pikeun anu gaduh kartu gratis umur 61-64 31.12.2018 bakal tamat dina. Numutkeun kana rékaman MERNIS, prosés visa diterapkeun ka warga anu tinggalna di Ankara. Fee visa diatur dumasar kaputusan kaputusan Parlemén Ankara Metropolitan Munisipalitas nyaéta 135,00 TL. (Dirumuskeun nalika umurna 61 taun.)
  • 65 Taun: Kadali visa umur 65 taun, pencét sareng kartu ditumpurkeun sacara otomatis dilakukeun ku sistem. (Dileler nalika umur 65 taun parantos dieusi.)
  • Publik sareng Staf TUIK: Visa durasi umum sareng kartu personil TURKSTAT 31.12.2018 bakal tamat dina. Staf institusi ieu kedah ngalamar nganggo surat lembaga pikeun ngadamel kartu visa. Biaya visa kartu TUIK dikaluarkeun numutkeun kaputusan Déwan Perbandaran Ankara Metropolitan nyaéta 70,00 TL.
  • Staf EGM: Jalma anu dugi ka Ankara kalayan tugas samentawis EGM dibéré kartu anu sah dugi ka 2 bulan saatos ngaluarkeun kartu. Upami hoyong pikeun ngadamel visa deui ka kartu di ahir jaman, jasa wéb EGM ditaroskeun sareng kartuna diperpanjang salami 2 bulan. Proses visa staf EGM parantos dilakukeun ku kartu EGM.

Dimana Kuring Mésér Ankarakart?

Pusat Transaksi AnkaraCard didirikan khususna pikeun jalma anu berhak nampi diskon sareng Gratis AnkaraCard pikeun gampang ngalakukeun transaksi kartu. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun, keluhan atanapi masalah ngeunaan AnkaraKart ka pusat ieu atanapi nampi dukungan pikeun masalah solusi.

Anjeun tiasa ngahontal Pusat Transaksi AnkaraKart, anu ngamimitian ngaladénan di 7 pusat béda di Ankara, dina jam anu di handap ieu.

Pusat Pangolahan AnkaraCard

  • Pusat Ngolah Kartu Kızılaye (Pasini)

alamat: Di jero Stasion Kızılay, Hürriyet Square Rute No: 1/99 Çankaya / Ankara
Jam damel: Minggu: 08:00 - 18:00
Saptu: 09: 00 - 18: 00
Minggu: katutup

  • Pemprosesan Kartu Beşevlere (Pasini)

alamat: Stasion Beşevler di jero, Kümeevler Rute No: 8 Çankaya / Ankara
Jam damel: Minggu: 08:00 - 17:00
Saptu: 09: 00 - 17: 00
Minggu: katutup

  • Pusat Operasi EGO

alamat: Emniyet Mah. Hipodrom Cad. Henteu: 5 Blok Yenimahalle / Ankara
Jam damel: Minggu: 08:00 - 17:00
Weekend (Saptu - Minggu): katutup

  • Pusat Pangolahan Selular Dikimevi

alamat: Stasiun Dikimevi Cemal Gürsel Cad. Çıkışı (Pusat Ngolah Card)
Jam damel: Minggu: 08:00 - 17:00
Saptu: 09: 00 - 17: 00
Minggu: katutup

  • Pusat Operasi Akköprü

Alamat: Kaluar Stasion Kasalametan Akköprü (Pusat Ngolah Kartu)
Jam damel: Minggu: 09:00 - 17:00
Saptu: 10: 00 - 17: 00
Minggu: katutup

AnkaraCard Dealer

Anjeun tiasa mésér AnkaraCard énggal atanapi ngiringan artos ka AnkaraCard anjeun ti tempat gawana anu perenahna dina sababaraha titik anu béda di Ankara dimana anjeun ningali "Ankara Card Refill and Sales Point" logo.

Waragad Pesantren AnkaraKart

Tam potongan harga TRANSFER INGGRIS DISKAUN TRANSFER
Kartu Smart Satu Bayar Pesantren £ 3,25 £ 1,75 £ 1,60 £ 0,75
Tiket Tiket Anu Dipasangkeun Hiji Bayi Pesantren £ 4,00 - - -
Panyebaran sareng NFC £ 4,00 - - -
Pesantren ku Kartu Kredit £ 4,00 - - -

Tam potongan harga
KESİKKÖPRÜ-ANKARA 15,50 4,00
KESİKKÖPRÜ-Balance 6,75 1,75
KALECIK-ANKARA 9,25 5,00
ÇANDIR Ankara 14,00 6,75
ÇANDIR-KALECIK 5,00 2,25
GÖLBAŞI-Selametli 4,25 1,75
Bulan madu-ANKARA 9,50 5,00
Bulan madu-ASTI 8,00 4,00
HAYMANA-ASTI 9,00 5,00
Sinanlı of-ANKARA 7,25 3,75
AYAŞ-ANKARA 7,25 3,75
AYAŞ-SİNCAN 3,25 1,75
Download Y.ÇAV-ANKARA 7,25 3,00
KARAALİ-ANKARA 7,25 3,00
KARAALİ-GÖLBAŞI 3,25 1,75
GÖLBAŞI-Bezirhane 4,25 1,75
TEMELLİ-KORU METRO İST. 3,75 2,00
Basis SİNCAN 5,25 2,20
OYA Denmark-ANKARA 8,25 3,75
CANILLI Ankara 7,25 3,75
KAHRAMANKAZ-ANKARA 5,25 2,25
YEŞİLDERE-ANKARA 4,75 1,75
ELMADAG-ANKARA 4,75 2,25
BAR Ankara 4,50 2,25
AKYURT-ANKARA 4,25 2,25
SİRKELİ-ANKARA 4,50 2,25
HASANOĞLAN Ankara 4,25 2,25
LALAHAN Ankara 4,25 2,25
OYA ku-GÖLBAŞI 4,25 2,00
ESENBOĞA VILLAGE-ANKARA 4,00 2,25
ALTINOVA-ANKARA 4,00 1,75
karaton BAR 3,75 2,00
Download Y.ÇAV-Rod 3,25 1,75
ELMADAĞ-LALAHAN 3,25 1,75
ELMADAĞ-HASANOĞLAN 3,25 1,75
CANILLI-AYAŞ 3,25 1,75
Sinanlı of-AYAŞ 2,25 1,00
KIZILCAHAMAM-ANKARA 9,25 4,75
BAR-Toki-SIHHIYE 4,50 2,25
ÇUBUK AKKUZULU MH.-SIHHIYE 4,50 2,25
AKYURT-Cücük-TAŞPINAR-SIHHIYE 4,25 2,25
AKYURT KIZIK MH.-BALIKHİSAR-BÜĞDÜZ-SIHHIYE 4,25 2,25
BAR-bangsa-SIHHIYE-BEŞEVLER 4,50 2,25
GÖLBAŞI-Gökçehöyük-SUBAŞI 3,25 1,75
GÖLBAŞI-Velihimmetli 3,25 1,75
GÖLBAŞI-urang KARAGEDİK 3,25 1,75
Tulumtaş-ANKARA 3,25 1,75
Fevziye-ANKARA 3,25 1,75
AFŞAR YENİKÖY-ANKARA 9,25 5,25
ANKARA KOÇYAYL-to-YENIKOY 13,00 5,25
Yöreli-ANKARA 7,75 5,25
AFŞAR-BALA SPRING 6,50 5,25
BAR-HASKÖY-DÖRTYOL-situs 4,50 3,00
ÇUBUK-İVEDİK OSB-OSTİM 5,25 4,75
SİRKELİ-İVEDİK OSB-OSTİM 6,50 4,50
AKYURT-İVEDİK OSB-OSTİM 4,75 3,25
AKYURT-HASKÖY-DORTYOL-situs 4,50 3,25
Bala-Abazlı-GÖLBAŞI 4,25 2,25
KIZILCAHAMAM-bangsa-SIHHIYE 9,25 5,00
KAHRAMANKAZ nu-SIHHIYE 5,00 2,25
POLATLI-ÜMİTKÖY METRO STATE 9,25 5,00
BEYPAZARI-FATİH METRO STATION-SİNCAN 9,25 5,00

Rincian Dianggo:

  • Dina Motherboard lengkep, maksimal 75 pangiriman disayogikeun dina waktos 2 menit (teu kalebet garis anu luar biasa), biaya transfer 1,60 TL.
  • Dina Motherboards diskon, maksimal 75 transferna disayogikeun dina waktos 2 menit (ngaluarkeun garis anu luar biasa), biaya transfer nyaéta 0,75 TL.

Waragad Pondok TELEFERİK Tam potongan harga
ŞENTEPE - YENİMAHALLE TELEFERİK Bayaran Pondok £ 1,00 £ 1,00
TRANSFER TO STATIS METRO YENİMAHALLE £ 1,50 £ 0,75

Rincian Dianggo:

  • Transfer Car Cable mangrupikeun 1 TL dina 60 jam (0 menit) saatos panggunaan Ankaray Metro.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar