Pagawe Karéta api 24 Jam dina Kawajiban dina Kaayaan Usum parah

Pagawe karéta awal di jam dina kaayaan usum susah
Pagawe karéta awal di jam dina kaayaan usum susah

Tim salju sareng és-gelut és TCDD ngadamel usaha pikeun mastikeun yén karéta henteu kaganggu kusabab hawa tiris sareng hawa salju anu kenging di Wétan Anatolia Wétan.


Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) Sarikamish Station Kapala di pagawe kareta api nu dina kareta api Erzurum-Kars, 217-kilométer kajauhan ku salju jeung és panyabutan dina 5 taun, panumpang anu leuwih nyaman ka tujuan maranéhanana sarta mangrupakeun usaha sengit ka anjog kana waktos.

Nyarios yén aranjeunna nuju ngusahakeun nyegah jalan saatos salju, para pagawé nyarios, "Perhatosan anu diperyogikeun kedah di laksanakeun jalan-jalan urang dibuka unggal waktos, karéta pikeun ngarambat aman sareng panumpang kami gaduh perjalanan anu saé. Kanggo ieu, urang damel dina rel di daérah dimana hawa hawa turun handap 31 derajat handap nol, henteu paduli salju badé sareng cuaca tiis. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar