Ladenan Karéta Luhur Kacepetan Datang ka Jalma

Palayanan karéta laju anu khusus tiasa sumping ka masarakat Eskisehir
Palayanan karéta laju anu khusus tiasa sumping ka masarakat Eskisehir

Pernyataan lampu kilat dilakukeun ngeunaan High Speed ​​Train dimana warga Eskişehir henteu mendakan tiket. "The Ankara sareng Istanbul langsung nyetél karéta laju anu gancang bakal ngamimitian operasi dina sababaraha bulan," saur Orhan Durmus ti Partéi AK.


Nalika Train Speed ​​High dilebetkeun kana jasa, jasa karéta garis karéta utama dieureunkeun. Kusabab kapadetan panumpangna, jalur utama sanésna ngamimitian deui, tapi Eskişehir Express henteu hanjakalna uih deui. Panulis Surat kabar Anadolu Ali Baş parantos ngalih ka pojok 27 Januari yén jalma-jalma Eskişehir, anu teu tiasa mendakan tempat dina Karéta Api Luhur, hoyong Eskişehir Express balik. Anggota Partéi AK Tepebaşı Anggota Déwan Perpustakaan Orhan Durmuş, salah sahiji komentator program "Pulse Eskişehir" disiarkeun langsung dina TV ES, nyieun pernyataan anu lega ku sadayana ngeunaan Eskişehir Express dibawa ku Ali Baş. Anjeunna ngumumkeun yén 3 nyetél Speed ​​Speed ​​High anu bakal langsung ka Ankara sareng Istanbul ti Durmus Eskisehir bakal di jasa.

WAKTU Mimitian

Anjeunna ogé nekenkeun yén set YHT énggal bakal datang ka Eskişehir ku ngaevaluasi pernyataan AK Party Orhan Durmuş Transport and Infrastruktur Menteri Mehmet Cahit Turan, anu bakal ngahasilkeun dina TÜLOMSAŞ. Durmuş nyarios, "Nalika Menteri kami ka dieu, anjeunna masihan kami warta anu saé. YHT biasa angkat ka Pendik, ayeuna parantos dugi ka Söğütlüçeşme. Permintaan ngaronjat. Warga Eskişehir dipikacinta High Speed ​​Train, paménta ningkat pisan. Nanging, Eskişehir kagungan kuota 50 persén. Dugi ka dinten kamari, Eskişehir gaduh kuota 50 persén ka Istanbul. Éta daun dinten kamari sareng kabuka ka sadayana. Aranjeunna nyatakeun tingkat kagagalan pikeun nyumponan paménta nyaéta 5 persén. Nanging, Eskişehir nyetél set karéta, duanana ka Ankara sareng Istanbul, bakal mimiti operasi dina sababaraha bulan. Bakal Latih na Kacepetan Luhur. Warga Eskişehir ngamimitian kanyamanan modéren. Urang moal ngadorong warga Eskişehir ka karéta konvensional sapertos Fatih Express. 12 sét dicandak sareng 2 diantarana parantos dikirimkeun dina waktos éta. 4 deui bakal ditampi dina sababaraha minggu. Aranjeunna bakal sadayana ku Juni. Tina ieu, alokasi bakal dilakukeun ka Eskişehir dina wangun 3. Bakal aya penerbangan ka Istanbul sareng Ankara angkat ti Eskişehir. Sets bakal disaluyukeun ngeunaan ieu, "saurna.

TARIFF BARAT AKAN DIJADI

Durmuş ogé ngadamel pernyataan penting ngeunaan paningkatan yuran langganan YHT. Anjeunna nyatakeun yén pangaturanana bakal dilakukeun kanggo ngeureunkeun gajih. Durmuş saurna, "Aya kajian ngeunaan waragad langganan. Kusabab paménta panumpang anu tinggi, alesan kanggo ngaleungitkeun diskon langganan ieu dipasihkeun yén tariff anyar ditangtukeun dimana pangguna palanggan kadang naek karéta kalayan korsi kosong, diskonana ditetepkeun ku panumpang anu ngaréspon kana éta. Tapi, kuring nampi inpormasi anu bakal ditangani dina mangsa ayeuna sareng tariffna bakal ditangtukeun deui. "

Panulis Pawarta Anadolu Ali Baş ngaringkeskeun karaosan masarakat Eskişehir kalayan kalimat ieu: "Tingali, teu aya penerbangan ka Istanbul! Teu aya kamar pikeun karéta gancang! Kanyataanna, henteu aya tempat dina "jalur utama" karéta! Anjeun henteu masihan pesawat naon waé, pasihan hungkul Eskişehir! "(nu Anadolugazete)


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar