Palayanan Stroller Gratis Dimimitian di Bandara Istanbul

Palayanan stroller bébas dimimitian di Bandara Istanbul
Palayanan stroller bébas dimimitian di Bandara Istanbul

Hüseyin Keskin, Diréktur Jenderal Lembaga Bandara Propinsi (DHMİ) sareng Pupuhu Diréktur, ngumumkeun yén jasa stroller umur 0-6 gratis tos dimimitian di Bandara Istanbul.


Pangurus umum Keskin ngabagi masalah tina akun Twitter na (@dhmihkeskin) nyaéta saperti kieu:

DHMI anu ramah ku penumpang tetep prakték inovatif!

Salaku penumpang dina mobilitas terbatas di bandara urang; Prioritas penerbangan disayogikeun ka panumpang sareng orok, kabutuhan hamil sareng pangabutuh langkung gancang.

Dina kontéks ieu, para tamu kami sareng bayi anu nganggo Bandara Istanbul tiasa nganggo mobil orok umur 0-6 taun gratis gratis tina paspor ka gerbang kostum di lantai panumpang anu kaluar, ka gerbang kosan di lantai panumpang anu badé, sareng gratis.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar