Permintaan sengit ti Éropa ka Wagons Kargo Doméstik

Paménta sengit tina gerbong pengiriman barang domestik Éropa
Paménta sengit tina gerbong pengiriman barang domestik Éropa

Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Cahit Turhan nyatakeun yén jumlahna aya 400 gerbong karéta api bakal dikaluarkeun pikeun perusahaan basis Austria GATX, kalayan kerjasama TÜDEMSAŞ-swasta, sareng diputus ngahasilkeun 200 gerbong wadahna 90 kaki sareng sareng 600 bogies pikeun perusahaan TOUAX berbasis Éropa. cenahna.


Turhan nyatakeun yén gerbong angkutan generasi énggal terus narik perhatian perusahaan multinasional kusabab kauntungan anu disayogikeun ka para pangguna sareng pangerten aranjeunna pikeun kualitas dina produksi.

Nyebutkeun yén tilu protokol parantos ditandatanganan antawis TÜDEMSAŞ sareng Gök Yapı AŞ kanggo gerbatan kargo domestik generasi énggal anyar anu bakal diproduksi atas nama perusahaan anu beroperasi di Éropa, Turhan nambihan yén protokol produksi produksi 150-suku Sggrs jinis gerbong pikeun perusahaan GATX berbasis Austria diropéa. Anjeunna nambahan yén 80 langkung tina gerbong anu sami parantos ditambah.

Turhan nunjukkeun yén produksi gerbang, anu mimiti ngahasilkeun taun ka tukang, bakal diteruskeun taun ieu ogé, "Jumlahna aya 400 gerbong kareta Sggrs bakal ngahasilkeun pikeun perusahaan GATX kalayan kerjasama TÜDEMSAŞ-swasta." anjeunna nyarios.

Ngajelaskeun yén produksi bakal dilakukeun dina perusahaan basis Éropa TOUAX, Turhan saurna, "Kaputusan ieu ngahasilkeun 200 gerbang angkutan kontén 90 kaki sareng 600 bogies pikeun perusahaan TOUAX." ungkapan anu dianggo.

Nunjukkeun yén pesenan tambahan tiasa disimpen saatos réngsé pesenan ieu, Turhan saurna, "Protokol ditandatanganan antara TÜDEMSAŞ sareng Gök Yapı AŞ pikeun ngahasilkeun 18 kareta barang sareng 54 H jinis bogies pikeun perusahaan logistik anu sanésna di Éropa." cenahna.

Nyarios yén gerbong angkutan angkatan énggal sareng bogies anu bakal diproduksi sareng diékspor ka Eropa ku kolaborasi séktor TÜDEMSAŞ-swasta disaluyuan sareng protokol anu ditandatanganan, Turhan ngajelaskeun yén perencanaan produksi gerbong pengiriman barang éta dilaksanakeun di Diréktur Umum TÜDEMSAŞ handapeun rencana Term 2020-2022 Medium Term (OVP).



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar