Paréntah Pengawal Pantai Pikeun Mésér Petugas Petty

Paréntah kaamanan pantai basisir janten pejabat petugas
Paréntah kaamanan pantai basisir janten pejabat petugas

Aplikasi bakal dilakukeun online antara tanggal 04-21 Pebruari 2020 pikeun nyumponan kabutuhan Butuh Générisaris Jéndén Umum / awéwé aktip / dikontrak perwira sareng pimpinan babu jagoan Coast Guard Command / perwira Petty jalu / awéwé. Rincian pikeun pasokan; www.jandarma.gov.t nyaeta, www.sg.gov.t nyaeta, www.jsga.edu.t nyaeta ve www.dpb.gov.t nyaeta Ieu nyatakeun dina "Komando Umum Komando Gendarmerie / Pitunjuk Permohonan Petugas Petty" sareng "2020 Coast Guard Command / Intervent Petty Officer Petugas Petugas".

1. REQUIREMENT pikeun APLIKASI:


a. Aplikasi ngan ukur https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris Éta bakal dilakukeun ngaliwatan portal e-Government via alamat Internét, ngalangkungan System Supply Personnel of Gendarmerie and Coast Guard Academy. Aplikasi anu dilakukeun via mail atanapi di jalma sanés lingkungan internét moal dianggap.

b. Ngalamar wajib dilarapkeun saatos réngsé "Pitunjuk pikeun Ngalamar".

c. Aplikasi bakal dimulai dina tanggal 04 Pebruari 2020 sareng di tanggal 21 Pebruari 2020, tabuh 16:00.

d. Sistem Gendarmerie sareng Sistem Pengawas Akuan Pariwara Coast bakal dilebetkeun via gatel e-Pamaréntahan nganggo kecap konci e-government, tandatangan mobile, e-signature, Kartu ID Turki atanapi perbankan internet pilihan.

2. Kualifikasi Pikeun Pundung:

a. Keur jadi warga nagara Republik Turki.

b. Lulusan ti program pendidikan anu dinyatakeun dina Pedoman Aplikasi, lulus ti lembaga pendidikan tinggi di luar negeri anu sasaruaan katampi ku Déwan Pengajian Tinggi atanapi dina posisi janten lulusan tanggal 04 Agustus 2020, anu mangrupikeun pendaptaran samentawis.

c. Pikeun jalma anu parantos lulus ti jurusan sarjana atanapi departemén ijazah anu dinyatakeun dina pituduh pikeun Komando Umum Gendarmerie atanapi anu tiasa lulusan tanggal 04 Agustus 2020, aranjeunna henteu acan réngsé umur dua puluh tujuh (01) dina tanggal 2020 Januari 27 (anu dilahirkeun saatos Januari 01, 1993), pascasarjana Numutkeun pendaptaran anu teu aya panyawat pikeun anu parantos atikan, teu janten tilu puluh dua (32) taun (lahir dina atanapi saatos Januari 01, 1988),

d. Lulusan ti departemén gelar sarjana pikeun Coast Guard Command atanapi 04 Agustus 2020
Numutkeun pendaptaran anu teu aya panyawat pikeun anu tiasa lulus ku 01 Januari
Henteu janten dua puluh tujuh (2020) taun dugi ka 27 (lahir atanapi saatos 01 Januari 1993).

d. Panalitiasan kaamanan sareng panipuan arsip janten positip,

e. Henteu janten hamil,

f. Henteu janten dipisahkeun atanapi dipiceun tina Angkatan Bersenjata Turki, Komando Umum Gendarmerie sareng Komando Pengawal Pantai salaku petugas, nastsubay, gendarmerie ahli, lulugu ahli atanapi ketua / petugas kaserang,

g. www.jandarma.gov.t nyaeta, www.sg.gov.t nyaeta, www.jsga.edu.t nyaeta ve www.dpb.gov.t nyaeta Pikeun nungtut kana kaayaan aplikasi anu dinyatakeun dina Pitunjuk Permohonan Petugas Petugas Petugas Petugas / 2020 "diterbitkeun dina alamat internét sareng" Pitunjuk Permohonan Petugas Petugas Petugas 2020 SSI ".

3. TEMPAT, WAKTU sareng BUKU APLIKASI:

a. rujukan https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris Kecap konci e-pamaréntah, tandatangan mobile, e-signature, TR identitas kartu atanapi perbankan internet bakal diasupkeun antara 04 sareng 21 Pebruari 2020 ngalangkungan portal e-Government via Gendarmerie and Coast Guard Academy Personnel Supply System.

b. Daptar calon anu aplikasi anu ditampi sareng layak milu ujian pamilihan sareng prinsip aplikasi, pengumuman pengumuman biaya ujian, pusat ujian, tanggal ujian sareng sadaya pengumuman sanés. https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris bakal diumumkeun tina alamat internét.

c. Aplikasi teu kedah dilakukeun tanpa maca tungtunan aplikasi. Calon tanggung jawab pikeun coding salah sareng écékasi anu salah tiasa dilakukeun nalika aplikasi sareng hasilna négatip anu timbul tina henteu nuturkeun pengumuman.

4. MAKLUMAT KONTAK:

a. Inpormasi kontak: Gendarmerie sareng Akademi Pengawal Pantai (JSGA) Kampus JSGA Présidén Pribadi Pusat Sumber Komando Beytepe / Çankaya / ANKARA TEL: (0312) 464 4836

b. Alamat Internét resmi:
(1) Komando Umum Gendarmerie: www.jandarma.gov.t nyaeta
(2) Présidén Gendarmerie sareng Akademi Pangkat Pesisir: www.jsga.edu.t nyaeta
(3) Paréntah Pengawal Pantai: www.sg.gov.t nyaeta

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar