Speed ​​tinggi Train Çerkezköy Rapat Ngaji Evaluasi Garis Transisi

Perencanaan karéta laju anu gancang dilaksanakeun rapat pertemuan garis peralihan
Perencanaan karéta laju anu gancang dilaksanakeun rapat pertemuan garis peralihan

ÇerkezköyRapat évaluasi diayakeun dina kaayaan ketua Walikota urang Vahap Akay pikeun nangtukeun masalah transportasi anu bakal aya di kota urang sareng pikeun ngarengsekeun masalah ieu sareng jalur Train Train High anu bakal dilalui.


Speed ​​tinggi Train Çerkezköy Alatan Jalur Nyebrang Çerkezköy Walikota Vahap Akay Kami, Wakil Walikota Kemal Gümüş sareng Nedim Yılancı, TCDD Departemen Modérnalisasi Wakil Présidén Mücahit Lek, TCDD General Directorate Outsourced Project Coordination Branch Manager Abdullah Çorak sareng pejabat perusahaan kontraktor ngiringan rapat evaluasi anu dilakukeun di kantor walikota.

GOLONGAN TUNGGALKEUN HENTOS HENTOSA

Salila rapat éta, ideu disilihkeun ngeunaan kagiatan anu direncanakeun pikeun dilaksanakeun di daérah tempat dua tingkat pameuntasan di kabupaten urang pikeun ngirangan masalah transportasi anu High Speed ​​Train Line bakal ngalangkungan kota urang. Pejabat kotamadya sareng TCDD urang sapuk kana solusi pikeun masalah anu bakal timbul.

Gawé Pikeun BAWA

Dina rapat éta, dimana éta diputuskeun pikeun nyayogikeun angkot liwat tingkat pameunteu dina tingkat nyebrang di BSH Junction; Konsensus dihontal pikeun nyambungkeun angkot anu disayogikeun tina tingkat pameuntasan di daérah stasiun kami ka Jalan Pamaréntahan sareng jalan raya anu bakal dilakukeun di tempat anu aya di gim urang. Karya-karya anu bakal dilakukeun dina usulan solusina anu diciptakeun dina rapat éta bakal diunjang sareng nempatkeun protokol kalayan rapat yén para pegawai Perda Metropolitan Tekirdağ ogé bakal hadir.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar