Patanyaan perkawis Mersin Metro tetep henteu énggal-énggal

Pertanyaan ngeunaan Mersin Metro tetep henteu dibayar
Pertanyaan ngeunaan Mersin Metro tetep henteu dibayar

Diskusi lumangsung di pertemuan informatif dina Metro Project, anu dikelompokeun kanggo nginpokeun arsiték sareng insinyur. Manajer Umum Prota Téknik Danyal Kubin, anu diréaksikeun kana pencét di rapat éta, ngawaler patarosan arsiték sareng insinyur sareng réngsé rapat.


Pasamoan diayakeun pikeun nyandak inpormasi ngeunaan Proyék Metro Kamar Arsiték Cabang Mersin sareng Kamar Insinyur Sipil Cabang Mersin, sareng pikeun ngabagi opini na. Seueur arsiték, insinyur sipil sareng arsitéktur sareng mahasiswa rékayasa dina rapat informatif anu diayakeun ku Prota Téknik, anu dianugerékkeun tender kanggo proyék metro.

Perusahaan na, anu parantos ngalaksanakeun proyek Metro, anu tos sababaraha kali dirobih sareng sababaraha kali ngahudang Mersin, naroskeun rapat éta tutup kana pers. Manajer Jurusan Teknik Prota Danyal Kubin, anu nyatakeun yén aranjeunna hoyong pribadi sareng henteu dilaporkeun sababaraha kali dina awal rapat, disangka sieun henteu ngawalon patarosan sareng kritik ti arsiték sareng insinyur anu resep kana masalah éta. Sanaos pamundut khusus, dina rapat dimana pencét éta ogé kalebet, proyék Metro éta dipasihan kritik sareng patarosan.

LAPORAN EIA DIPANGSA!

Kanyataan yén laporan EIA henteu diperyogikeun dina rapat éta detil téknis ngeunaan proyék éta ngajelaskeun kritik. Nyarios yén henteu peryogi pikeun laporan EIA, Kubin nyatakeun yén Gubernur Mersin Ali İhsan Su ogé henteu ningali laporan. Nyarios yén aranjeunna damel seueur ukuran dina garis anu ditetepkeun sareng 110 urang damel dina pangukuran sareng evaluasi ieu, saur Kubin, "Kami nganalisa 370 gedong dina garis. Kusabab gedong henteu kenging nalika ngaliwat subway bawah tanah. Nalika kami nalungtik 300 gedong ganjil, urang mutuskeun pikeun nguatkeun infrastruktur anu langkung ti 30 ”.

"Upami kuring ngarobih tonggong 5 pérsil dina proyék ieu"

Nyarios yén laporan EIA henteu dipénta saprak éta proyék subway, anu diidéntikeun sateuacanna, bakal dilakukeun salebeteun taneuh, Abdullah Yıldız nyarios, "Anjeun parantos netepkeun angka 10 taun di Mersin. Parantos aya kereta api bawah tanah bakal sahenteuna sakedik. Naha bakal henteu upami tram diwangun dina taneuh, sareng waktos éta moal lami? " manehna naros.

Nyarios sabaraha jalma ngagunakeun angkutan umum di Mersin sareng dina rute aranjeunna nuju maju, Kubin nyatakeun yén sistem rel cahaya bakal cekap pikeun Mersin salami 10 taun. Nunjukkeun yén jumlah panumpangna bakal ningkat saatos 10 taun, Kubin nyarios, "Aya diagnosis anu diagnosis, jelas pisan. Mersin ayeuna gaduh 16 panumpang unggal dinten, anu enggal bakal naék janten 20 rébu. Kami kedah ngadamel proyek sasuai. Upami éta salah, abdi moal kéngingkeun 5 sen dina proyék ieu. Éta henteu dilakukeun tina permukaan anu mana waé di luhur populasi anu mana waé di dunya. ” Nyarios yén jero taneuh langkung mahal, Kubin nyebatkeun, "Kanggo desainer, biaya bawah tanah 10 sareng di luhur 2 tingkat. Kami sumping sareng ngumbara di Mersin sareng ningali yén aya anu lepat. Henteu mungkin pikeun nyieun ieu jalur di luhur taneuh. Abdi henteu ngiringan artos. Cikanna kanggo 2 liras, tapi bakal lami saatos 5-10 taun. Upami anjeun tiasa ngaleupaskeun, cabut. "

TI NU DENGAN NANYA NU TANYA Naros!

Levent Şehmus nyatakeun yén proyék transportasi sapertos sistem rél ancer sanésna sareng henteu untung, sareng yén proyék angkutan sapertos proyék sosial. Usaha menang, tapi konstruksi. Naon anu anjeun bakal janji pikeun kontraktor yén kontraktor internasional bakal lebet? " manehna naros. Samentawis Kubin henteu némbalan patarosan, "Kami henteu tiasa nampi pamayaran ti kementerian sabab Mersin sanés munisipalitas AKP. Anjeun kedah némbalan ngeunaan pembiayaan, kumaha hargana? ” anjeunna ngingetkeun sual deui. Tenang ngeunaan kauangan, Kubin ngalulus patarosan. Abdullah Yıldız nyatakeun yén ieu mangrupikeun proyék imajinér.

AKAN TRAFFIC INTERRUPT?

Ngajawab sual dimana penggalian anu bakal dipiceun tina konstruksi subway bakal dituang, Kubin nyatakeun yén 3 juta méter kubik penggalian bakal dileupaskeun. Ngomong yén treuk tiasa ngical galian penguasaan 15 rebu kubik, Kubin nyatakeun yén 200 treuk per dintenna bakal nyandak galian di bagian kalér kota Mersin. Kubin nyatakeun, "Sadaya rute alternatif diitung. 100 persen potongan moal kajadian. Dina kaayaan darurat, angkot pasti bakal disayagikeun. ” Kanyataan yén anjeunna nyatakeun kaayaan anu mendesak nyiptakeun ideu yén patalimarga bakal kaganggu nalika teu aya darurat nalika siang.

"AYA NEGARA PROJEK KAMI"

Kubin ngajawab sual kumaha proyék anu direncanakeun sacara lurus bakal ngeunaan hubungan universitas sareng rumah sakit kota; "Walikota Metropolitan Mersin Vahap Seçer ngalaksanakeun panyarios," Singkatkeun jalur, kotamadya ngagaduhan lahan, geser jalan di dinya sareng bawa ka rumah sakit kota ". Ieu sanés proyék kami, tapi urang ditaliti sareng sadar yén kami tiasa angkat ka dinya ti payun. Anjeun komo tiasa angkat ka MEŞOT. Universitas ieu tiasa nyambung sareng sistem trem trem 7.7 km. Tapi sakumaha anu ceuk kuring, sanés proyek kami kanggo ayeuna. "

Pintonan arsitéktur interior tina stasion, anu ditunjuk khusus dirarancang pikeun Mersin, diinterprésikeun ku arsiték teras nyatakeun yén éta henteu pas pikeun ngobrol ngeunaan tahap ieu ayeuna. (Gizem Ekici / Mersin Rosululloh)

MERSİN METRO MAP


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar