Lulugu Zorluoğlu Dijanjikeun Pusat Aksi Modéren Pikeun Pandu

Présidén Zoroglu masihan Sofors jadi pusat aksi beus modéren
Présidén Zoroglu masihan Sofors jadi pusat aksi beus modéren

Supir beus hatur nuhun ka Présidén Zorluoğlu, anu papanggih sareng aranjeunna isuk-isuk sareng masihan aranjeunna pribadi. Wakil Sekretaris Umum Trabzon Metropolitan Munisipalitas Mustafa Kurtuluş, TULAŞ A.Ş. Présidén Zorluoğlu ngobrol sareng supir sareng naroskeun perkawis masalah dina organisasi, dimana General Manager Arif Emecan sareng kepala departemén ogé hadir.

PUSAT OPERASI BUKU MODERN DIPANGKAT


Nyarios yén aranjeunna nambihan pentingna pikeun mastikeun yén tanaga kotamadya damel dina kaayaan pangsaéna, Walikota Zorluoğlu nyarios, "Kami mikir ngawangun gedong anu saé pisan di daérah tempat gerakanna aya. Proyékna badé tamat. Éta bakal janten tempat anu cocog sareng anjeun, anjeun tiasa linggih, ngobrol, nampi tamu anjeun. Dina waktos anu sami, urang bakal ngadamel fasilitas anu saé anu cocog sareng Trabzon sareng urang tiasa ngiringan sagala beus sareng minibus ti hiji pusat. Bener hésé ngagunakeun beus di jalan dugi ka magrib. Abdi sadar yén anjeun bosen pisan. Kusabab ieu, urang hoyong nyiptakeun bersih, lingkungan anu pantes dimana anjeun tiasa ngaso sare sareng gaduh téh nalika anjeun istirahat. Urang bakal ngamimitian konstruksi proyek dina waktos anu badé réngsé. Kami badé ngadamel pusat operasi transportasi anu saé. Kami ogé bakal ngahapus wadah anu tos aya ti dieu. Ayeuna sadayana bakal dina layar éléktronik. Pusat operasi anyar bakal diwangun dina cara anu bakal urang kauntungan tina sagala kasempetan téknologi. "

Urang Ngabaringkeun Usaha Anyar pikeun ELAZIĞ

Nyayogikeun inpormasi ngeunaan beus énggal, Walikota Zorluoğlu nyarios, "Kami narékahan ningkatkeun kualitas beus kami. Aya kaayaan khusus ngeunaan beus anyar kami sareng masihan 9 beus énggal ka Elazig. Aranjeunna peryogi beus, anu kami siap. Menteri Luar Negeri urang Mr. Süleyman Soylu nyauran kuring sareng urang butuh beus darurat di 'Elazig'. Beus anu kaluar tina pita kasebat anjeun sumping. Hayu urang nundung hungkul salami 15-20 dinten, tiasa masihan anjeun ka kami? ' cenahna. Abdi kana sirah. Cenah ka dulur urang, sasama nagara, salamet gempa di Elazığ sareng bagja. Kami nungguan deui dinten 15-20 dinten, moal aya anu kajadian. Kami bakal ngabenerkeun beus kami unggal taun. Ayeuna, beus 2019 bakal sumping. Ayeuna kami bakal nyandak beus 2020. Kami nuju damel supados beus kami langkung saé sareng naek. "

AKU KAYU KANGGO UNTUK NYAWA TIU KANGGO

Ditekenkeun yén Trabzon damel sacara saé pikeun ngabéréskeun masalah transportasi, Walikota Zorluoğlu nyarios, "Proses modérnasi Dolmuş diteruskeun. Kuring bakal ngajelaskeun kaputusan ahir teu lami. Abdi percanten urang bakal ngadamel transformasi anu saé. Muga-muga, urang bakal mempermudah masalah transportasi Trabzon dina sababaraha taun ku cara ngawangun jalan-jalan anyar sareng muka parkir anyar. Kami ditugaskeun babaturan énggal ku timna. Nalika ngatur prosés ieu, ideu anu penting pisan pikeun urang. Kami ngamimitian sup ti éta teh, sareng kami miharep yén urang bakal ngadamel hal-hal anu langkung saé numutkeun rencana urang. Candak sup kami salaku sikep leutik pikeun nunjukkeun yén urang bogoh sareng mikir anjeun. Tapi kuring ngarepkeun kami bakal reueus nalika urang ningali kaayaan ahir pusat operasi ieu babarengan sababaraha taun ka pengker. ”

Urang Ngabuktikeun SERVIS GRATIS ING DUNTUNG

Nyebutkeun masalah anu aya dina transportasi di kota saatos hujan, salju Walikota Metropolitan Murat Zorluoğlu nyarios, "Minggu kamari, utamina dina soré, saptu, urang minibus teu cekap. Kami nyayogikeun transportasi gratis ku jalan ngarahkeun beus urang sareng jasa minibus pikeun ngeureunkeun sibuk supados nyayogikeun ka aranjeunna sareng henteu ngajaga warga masarakat dina waktos anu lami. Kami ngintun langkung ti 3 warga ka bumi anu aman dina dinten éta. Kuring tulus ngahatur nuhun babaturan chauffeur kami pikeun masalah ieu. "


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar