Lift Tés Center kalawan Equity tetep di Turki

Lift Tés Center kalawan Equity tetep di Turki
Lift Tés Center kalawan Equity tetep di Turki

Industri jeung Téhnologi Departemen Kasalametan Industrial na Manajer Inspection Umum Mehmet Bozdemir, Bursa KADIN sarta Industri (BCCI) ieu kapanggih ku komponén kaamanan angkat diliwatan pertama kali, kahirupan di Turki, tempat paling reliably dites 'ujian lift Equipment Kasalametan di Test sarta Pangwangunan Center .


nguji sarta jasa inspeksi dina industri lift ku BCCI imparted mun Bursa jeung udagan ngurangan gumantungna kana peuntas laut lift Kasalametan Equipment Test sarta Pangwangunan Center nyaeta model pikeun Turki. Kamentrian Industri sareng Téknologi sareng pusat ujian sareng pamariksaan, dimana protokolna kajantenan dina bulan Juli 2019, dilongok ku Mehmet Bozdemir, General Manager of Safety and Inspection, sareng Latif Deniz, Diréktur Provinsi Industri sareng Téknologi. Hosted ku BTSO MESYEB General Manager Ramazan Karakök, Bozdemir nampi inpormasi ngeunaan tempat pamariksaan sareng pamariksaan.

Boga POTENSI YANG BISA TIT GAMPANG GEOGRAFI

Manajer Umum Bozdemir nyarios yén tés sareng jasa pamariksaan penting pisan pikeun industri angkat. Bursa KADIN jeung KADIN nedunan nu nguji sarta pamariksaan jasa pikeun nawaran Industri lift kasempetan signifikan ka pausahaan dicatet yén Bozdemir, ceuk pusat nyaéta mimitina di Turki. Bozdemir, proyék panganyarna mah ukur aya di Turki, stressed géografi nutup bakal jadi salah sahiji fasilitas bakal puseur atraksi.

"MENCANGKEUN AYA SIEUN DI KOMPETAN DI Uji SENANG"

Bozdemir nyatakeun yén pusat, anu diluncurkeun saluyu sareng tungtutan para wakil sektor, mangrupikeun proyék anu suksés. Test sarta pamariksaan puseur industri dina formasi merek nasional di Turki voicing Bozdemir nyumbangkeun "Bursa visioner ku KADIN disaluyuan pikeun proyék a. Pusat ieu bakal janten mérek penting di hareup. Ayeuna, upami nuju angkat angkat, ngan BTSO MESYEB bakal émut. Puseur Ieu, nu bakal nambahan kakuatan ka nilai brand sahiji parusahaan, Bursa jeung kasempetan gede pikeun Turki. Atuh kanggo léngkah-léngkah anu dijalankeun, pusat ieu bakal ngahasilkeun hasil anu langkung saé dina caket. ” cenahna.

"Daya sorangan bakal tetep di Turki"

Ramazan Karakök, General Manager of BTSO MESYEB, nyarios yén uji coba detil komponén kaamanan anu digunakeun di lififier ngan ukur dilaksanakeun di luar negeri dina kaayaan akreditasi. Nyebutkeun yén 'Alat Perangkat Lunak Légél sareng Pangembangan Kasalametan' mangrupikeun pusat penting dimana komponén kaamanan lift tiasa diuji, Karakök nyarios, "Henteu aya laboratorium di nagara urang pikeun ngukur sareng ningkatkeun kualitas sareng kualitas bagéan kaamanan lift. Kalawan proyék ieu dina tés leuwih komprehensif dipigawé mancanagara di biaya 3, 1 Turki jeung kami Tujuan bisa dipigawé dina cara mumpuni. Ku sabab kitu, sumber daya urang sorangan bakal dijaga di nagara éta. Kami hoyong hatur nuhun Mehmet Bozdemir, General Manager of Industrial and Safety and Control and M. Latif Deniz, Provincial Director of Industry and Technology for their support to the project. " ungkapan anu dianggo.

Ramazan Karakök nambihan yén tés sareng pusat pamariksaan mangrupikeun laboratorium anu munggaran dimana sistem angkat, sistem marake, sistem régulator, bemper, rel sareng motor lég tiasa diuji sacara misah atanapi bagian-bagian angkat tiasa diuji salaku terintegrasi.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar