Resor ski didaptarkeun kana tim néang sareng nyalametkeun gendarmerie

Resort ski diamanah ku milarian gendarmerie sareng tim penyelamat
Resort ski diamanah ku milarian gendarmerie sareng tim penyelamat

Gendarmerie Search na Nyalametkeun tim anu salawasna siap dianggo di utama resorts ski Turki urang. Tim JAK, damel kaamanan pikeun wisatawan domestik sareng asing, nyéépkeun 7 jam sadinten, 24 dinten saminggu.

Milarian Gendarmerie Teams sareng Rescue Tim; Kitu kabentukna kanggo ngalaksanakeun kagiatan milarian / nyalametkeun dina bencana alam sapertos gempa bumi sareng kasoran, pikeun mastikeun kasalametan sareng kaamanan di pusat wisata usum tiris, pikeun ngungsi pasien / kacilakaan dina kaayaan anu parah sareng rupa bumi, pikeun nyegah sareng ngalaksanakeun penegak hukum pencegahan sarta penegak di daérah pagunungan / hutan.
Ayeuna (17) JK Propinsi (23) Tim;
  • Antalya-Saklikent,
  • Ardahan-Yalnızçam,
  • Bolu - Kartalkaya,
  • Bursa - Uludağ (3),
  • Erzurum - Palandöken (2),
  • Erzincan - Ergan,
  • Hakkari - Mergabutan,
  • Kocaeli na Kartepe,
  • Isparta-Davraz,
  • Kars - Sarıkamış (2),
  • Kastamonu - Ilgaz (2),
  • Kayseri - Erciyes (2),
  • Kahramanmaras-Yedikuyu anu
  • Muğla-Fethiye,
  • Niğde - Çamardı,
  • Rize - Çamlıhemşin,
  • Anjeunna damel di Tunceli-Ovacık.

Staf dina tim nampi palatihan pikeun merangan tiis, latihan ski, snowmobile sareng pelatihan snowmobile, pelatihan bantosan sareng pelatihan gunung.

Tugas Tim Milarian sareng Nyalametkeun

  • Pikeun campur dina kajadian anu aya di daérah dimana teu aya kesempatan mindahkeun motor dina kaayaan susah sareng kaayaan darat atanapi dimana kaayaan pejalan sesah,
  • Nyayogikeun jasa kaamanan sareng kaamanan dina lintasan anu dilaksanakeun pariwisata usum tiris, ngabantosan turis lokal sareng asing anu kaleungitan sareng kacilakaan.
  • Ngahontal sareng ngungsi korban jiwa dina kacilakaan anu kajantenan di daérah anu dilaksanakeun olahraga gunung.
  • Dina musibah alam sapertos gempa, banjir, kasir bumi anu lumangsung, ngahontal sareng ngungsi dina korban.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar