Konkrit Casting di Karakoyunlu Bridge Exchange sareng Viaduct

Konkrit Casting di Karakoyunlu Bridge Exchange sareng Viaduct
Konkrit Casting di Karakoyunlu Bridge Exchange sareng Viaduct

Pameran konkrit dimimitian di Karakoyun Bridge Interchange sareng konstruksi Viaduct, anu konstruksi ku Şanlıurfa munisipal Metropolitan. Pangwangunan pangwangunan di jalan persimpangan, anu disayogikeun ka jasa warga ku jalan sisi jalan sateuacanna, ogé gancang
Progressing.


Tuang konkrit tina jalan sambungan luhur dimimitian dina lingkup karya anu digancangkeun ku tatanan Metropolitan Walikota Zeynel Abidin Beyazgül di Karakoyun Junction sareng Viaduct, anu bakal pisan ngagampangkeun lalulintas di Şanlıurfa.

Desain Karakoyun Bridge Interchange Viaduct, anu engké diwangun, didamel ku sistem tegangan pasagi, anu panjangna 143 meter, 21 dugi ka 27 mérter sareng téknis ngintegrasikeun téknologi pang anyarna sareng unsur wangunan anu béda.

Pertukaran Jambatan Karakoyun sareng Konstruksi Viaduct, anu bakal nyayogikeun transit ka jalan gede Gaziantep kalayan parantosan konstruksina, ogé bakal ngagentos lalulintas di Süleymaniye, Ak Şemsettin, Hızmalı, Karakoyun sareng Buhara.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar