Wali Demir 'Sistem Pangsaéna pikeun Samsun Trolleybus'

Sistem anu paling cocog pikeun trolleybus Présidén Demir Samsun
Sistem anu paling cocog pikeun trolleybus Présidén Demir Samsun

Walikota Munisipal Metropolitan Samsun, Mustafa Demir nyarios, "Sistem anu paling cocog pikeun Samsun nyaéta ban listrik anu sistem roda trolleybus kalayan padamelan anu urang parantos dilakukeun dugi ka ayeuna."


Samsun Walikota Metropolitan Mustafa Demir nyarios, "Sakumaha anjeun terang, urang moal neraskeun ku sistem ieu ti Tekkeköy ka bandara, ti hiji giliran universitas, anu ku kuring nyebatkeun dina kampanye pamilihan kuring, ka Taflan. Nyatana, sistem anu paling cocog pikeun Samsun mangrupikeun sistem trolleybus roda listrik ku karya anu urang parantos dilakukeun dugi ka ayeuna. Dina sistem ieu, biaya operasi ngirangan 5 ka 1, sareng anjeun tiasa kalayan gampang ngajalankeun aranjeunna di boulevard di jalan anu anjeun terang tanpa kedah nyiptakeun jalur tambahan. Salah sahiji fitur ieu nyaéta yén urang tiasa gampang nyetél sambungan tajem tina sagala jalan anu condong. "samsunsonhab nyaeta)


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar