Perusahaan CRCC Cina Ngadamel Sistem Sepur Kacepetan Laju Inggris

Sistem karéta gancang Inggris anu bakal dilakukeun ku perusahaan crli cinli
Sistem karéta gancang Inggris anu bakal dilakukeun ku perusahaan crli cinli

Perusahaan Railway Tiongkok, anu nyababkeun dua pertiga tina jaringan karéta laju anu gancang dina 10 taun pangker dina dunya, badé rapat sareng Inggris. Pausahaan ambisius dina garis 420 km di Inggris


Tiongkok, anu ngagaduhan jaringan karéta laju panggedéna di dunya, ayeuna bakal ngadegkeun infrastruktur karéta api sareng bumi anu dilahirkeun ku metro. Inggris merencanakeun ngawangun jalur karéta api anu gancangna ka Beijing. Waktos anu diperyogikeun urang Tiongkok pikeun prasarana anu tiasa ngirangan biaya sateuacana sareng kecepatan anu langkung luhur ukur lima taun. Saatos tokoh-tokoh ambisius ieu, nyatakeun yén pamaréntah Boris Johnson bakal nyandak léngkah ieu sanaos Présidén AS Donald Trump. Adang ngambekkeun sisi AS ku masihan buta telekomunikasi Cina Huawei janten peran dina jaringan telepon sélél 5G Britania.

PRE-INTERVIEWS CONTINUE

Pajabat Menteri Kementrian Inggris ngungkabkeun yén pra-rundingan diteruskeun tapi henteu aya komitmen anu dilakukeun antara HS2 Ltd, anu tanggung jawab ngadegna jalur kacepetan luhur, sareng Perusahaan Konstruksi Railway China (CRCC). Penguasa ogé salawasna nyatakeun karep pikeun diajar tina pangalaman batur sareng nganggap pendekatan-kauntungan anu hargana. Minggu ieu, Johnson ngawartoskeun HS100 langkung ti £ 2 miliar milyar CRCC, "proyék éta siap pikeun ngatasi sadaya masalah anu ayeuna di nyanghareupan."

KETIGA DUA TELPAT DIAUNTAK ku diri sorangan

Perusahaan CRCC Cina, anu komitmen kana karéta perjalanan dina jarak 420 kilométer, parantos dipasang 10 rébu kilométer jalur karéta gancang dina 25 taun ka tukang sareng ngalaksanakeun dua per tilu tina total garis anu diwangun di dunya. Garis karéta gancang Laju anyar direncanakeun tiasa ti London ka Birmingham sareng bakal ngahiji sareng Manchester sareng Leeds. 400 karéta panjang bakal ngajalankeun kana jalur na 100 jalma tiasa diangkut dina hiji lebet. (Sumber: Çinhab nyaeta)


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar