Kontes Ngumus Sosis di Erciyes

Sosis dahar kontes di erci
Sosis dahar kontes di erci

Erciyes, anu ngagaduhan perhatian anu hadé ti luar negeri sareng luar negeri sareng lagu sareng fasilitas kelas dunya na, ngagaduhan acara anu béda unggal minggu. Erciyes A.Ş., cabang tina Kayseri Munisipalitas Metropolitan. ku sponsor tina Kayseri Commodity Exchange, kontes dahar sosis dikelompokeun kalayan nami "Patulu Sucuk"


Erciyes, anu ngagaduhan perhatian anu hadé ti luar negeri sareng luar negeri sareng lagu sareng fasilitas kelas dunya na, ngagaduhan acara anu béda unggal minggu. Erciyes A.Ş., cabang tina Kayseri Munisipalitas Metropolitan. ku sponsor tina Kayseri Commodity Exchange, kontes dahar sosis dikelompokeun kalayan nami "Patukla Sucla". Walikota Munisipalitas Metropolitan, anu masihan panghargaan pikeun ranking, Memduh Büyükkılıç nyarios yén Kayseri mangrupikeun pusat kaéndahan.

Erciyes, anu mangrupikeun nilai pariwisata Kayseri anu paling penting, terus narik perhatian langkung saé dina sabtu minggu. Erciyes, anu kagungan intensitas anu saé pikeun para pangunjung lokal sareng anu ngadamel akhir minggu ieu, ogé masihan para pengunjung kasempetan pikeun milu béda dina kagiatan. Salah sahiji kajadian ieu, kontes "Blast with Sucuk" ngabalukarkeun gambar anu pikaresepeun.

Walikota Metropolitan kompetisi. Memduh Büyükkılıç sareng garwa Dr. Anjeunna dituturkeun sareng Necmiye Büyükkılıç. Erciyes A.Ş. Selcuk Derin mimitina sumping, Murat Anlı kadua sareng İbrahim Budak katilu sareng 9 suku roti dina kompetisi anu diayakeun ku Komoditas Exchange. Walikota Metropolitan Mayor Dr. Memduh Büyükkılıç masihan. Pertandingan munggaran dilélér ku 3 TL, anu kadua kalayan 2 rébu TL sareng anu katilu kalebet 1000 TL.

"PUSAT KAYSERI BEAUTY"

Gening para pamilon sareng daérah gelar, Walikota Munisipalitas Metropolitan. Memduh Büyükkılıç nyarios, "Abdi badé ngahatur nuhun Pupuhu Commodity Exchange Recep Bağlamış anu henteu ngadukung acara endah ieu sareng ngokolakeun Bursa. Nalika datang ka Kayseri, sosis, daging babi sareng ravioli anget pisan. Nalika datang ka Kayseri, anu pusat gastronomy, ski, pariwisata budaya sareng pariwisata kaséhatan ucing. Pamajikan Erciyes janten kauntungan Kayseri. Mehmet Özhaseki, anu ngalaksanakeun proyék sapertos ka kota urang, saur sareng hatur nuhun ka Menteri. Kajadian éndah ieu bakal diteruskeun. Erciyes sareng Kayseri urang bakal teras émut kalayan kaéndahan. "

Réktor Universitas Erciyes nyauran sayembara. Dr Mustafa Çalış ogé ngahatur nuhun Présidén Memduh Büyükkılıç pikeun acara anu éndah anu diayakeun di Erciyes. Pastrami sareng sosis dilayanan ka pamiarsa sabada sayembara.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar