Staf Metro Istanbul Gaduh Kesenangan Sareng Diajar

Staf metro istanbul sami-sami menikmati sareng diajar
Staf metro istanbul sami-sami menikmati sareng diajar

Diréktur Operasi Daerah Metro Istanbul Esenler, anu tujuanana pikeun masihan pelatihan ka para karyawan bari gaduh waktos anu pikaresepeun dina laju bisnis intensif, ngayakeun kuis.


Diréktur Operasi Daerah Esenler tina Metro Istanbul, salah sahiji perusahaan gabungan Istanbul Metropolitan Munisipalitas (IMM), ngatur kuis pikeun mastikeun karyawan gaduh waktos senang-senang sareng ningkatkeun kasadaran ngeunaan aturan bisnis. 14 penjaga kaamanan sareng 12 supir karéta bersaing dina kuis dikelompokeun di Kahoot, hiji pakét pembelajaran berbasis kaulinan anu dianggo di sakola sareng sagala rupa institusi atikan.

Jalma anu pangkat dileler piagam…

Samentawis Hakan Özçelik sumping mimiti dina lomba anu diayakeun di Balé Bumi Maksud Esenler dina dinten Jumaah, 31 Januari 2019; Selami Tombaş sumping kadua sareng Salih Bahadır katilu. Dina supir karéta, anu munggaran nyaéta İbrahim Aydın, anu kadua nyaéta Hatice Gül Üstündağ, anu katilu nyaéta Emrah Özcan. Plém pating ucapan anu dileler pikeun anu paringkat.

Diréktur Operasi Daerah Metro Istanbul Esenler parantos ngalaksanakeun program Kahoot pikeun ngajarkeun sadaya stafna kana inpormasi anu badé nyaritakeun atanapi nyebarkeun dina cara anu pikaresepeun, tinimbang salaku ujian, supados ngajantenkeun diajar pikaresepeun pikeun période-na jaman anu tangtu.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar