Istanbul Metro ngangkut 65 juta 200 rébu panumpang dina bulan Désémber

Subway Istanbul mawa jutaan rébu panumpang dina bulan Désémber
Subway Istanbul mawa jutaan rébu panumpang dina bulan Désémber

Desember 2019 Scorecard Performance of Metro Istanbul parantos diterbitkeun. Sasuai, jalur bawah tanah Istanbul ngalaksanakeun 844 penerbangan kalayan 153 kendaraan dina bulan Désémber sareng nyandak 495 juta 65 rébu panumpang.


operator rail panggedena Turki di kota Istanbul Metropolitan Municipality of Istanbul cabangna Metro terus İstanbullular'l babagi inpormasi kalawan pamahaman kota transparan sarta akuntabel. Scorecard Performance Company Company urang Desember 2019 diterbitkeun.

Jumlah panumpang parantos ningkat ku 2018 juta 3 rébu dibandingkeun sareng 900

Numutkeun ieu; Dina Désémber 2019, 158 kendaraan sareng 844 rébu 153 penerbangan dilakukeun dina 495 stasiun di jalur suban Istanbul. Jumlah penerbangan anu 148 dina waktos anu sami taun ka tukang. Kandaraan ngarambat 500 juta kilométer dina bulan Désémber 2018 ngahontal 8.2 juta kilométer dina bulan anu sami taun ieu. Hasil tina usaha ieu, jumlah panumpang, anu sakitar 8.4 juta 2018 rébu dina bulan Désémber 61, ningkat dina bulan Désémber 300 sareng ngahontal 2019 juta 65 rébu.

Jumlah Penerbangan Diaku dina Waktosna Langkung Rata-rata

Numutkeun laporan pagelaran Metro Istanbul, 2019 persén penerbangan kajantenan dina bulan Désémber 98.91. Nova-Comet, organisasi benchmarking internasional di mana 5 metros dina 38 bawana mangrupikeun anggota, rata-rata waktos penerbangan 95.1 persen.

Waktu kanggo ngabales keluhan ti panumpang anu dituju salila 5 dinten nyaéta 2.5 dinten. Rata-rata balik deui kana keluhan anu dibayangkeun ku Nova-Comet maksimal 10 dinten. Numutkeun data dina laporan pagelaran, jumlah kajadian per 2019 juta panumpang dina bulan Désémber 1 éta rata-rata 4 Nova-Comet, sedengkeun jumlah Metro Istanbul dugi ka 2.3.

Kanggo Metro Istanbul's Desember 2019 Scorecard Performance Business Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar