Herba anu ngahambat sudut pandang pikeun transportasi aman di Kandira parantos diberesihan

Tanduran hérbal anu nyegah paningalian pikeun angkutan aman dina kandil anu dicabut
Tanduran hérbal anu nyegah paningalian pikeun angkutan aman dina kandil anu dicabut

Munisipalitas Kocaeli Metropolitan, anu nunjukkeun pentingna pikeun transportasi proyék pikeun warga pikeun ngaramban langkung saé, diteruskeun hasilna kusabab kaamanan jalan. Dinas Parks and Gardens ngabersihkeun dahan tangkal, cucuk sareng gandum sanés anu ngalang-alangkeun kendaraan, utamina dina sisi jalan di padésan. Dina kontéks ieu, karya beberesih sareng pangropéa dilaksanakeun di jalan di antara Akçakese (Penjara) sareng Désa Araman Kecamatan Kandıra.

PADANGKEUN INGKEUN PADA 30 KILOMETERS


Tim Dines Parks and Gardens ngabersihkeun jalan di 30 kilométer bagian Akçakese - Araman Village. Tim naék kana tangkal ditambih ka jalan, motong jukut thorny di sisi jalan. Salaku tambahan, buah anggur anu diperpanjang sareng nutup tanda-tanda caket jalan éta dipotong.

HERBS NUKANGKEUN ANGLE VIEWING

Cabang tangkal sareng jukut sanésna di sisi jalan mareuman kendaraan sareng ngajantenkeun jalur jalan dina tepi teu kawih. Kocaeli Munisipal Metropolitan ogé ngabersihkeun cabang sareng suket ieu anu nyababkeun résiko kaamanan jalan ku nutup lapangan. Karya pamersih jalanan rutin dilaksanakeun sapanjang taun, utamina dina jalan désa di Kocaeli.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar