Target Mesin Industri Mexico

Target industri mesin nyaéta mexico
Target industri mesin nyaéta mexico

Dina Komite Perolehan Séktoral Dagang dikelompokeun ku Bursa Chamber of Commerce and Industry pikeun ningkatkeun ékspor firms, éta énggal nyaéta Méksiko, perekonomian anu pangageungna ka-15. Dina organisasi anu ditata pikeun sektor mesin, rombongan BTSO néang cara gawé babarengan.


Dina lingkup Komite Perolehan Perdagangan Séktoral anu diayakeun ku BTSO kalayan dukungan Menteri Perdagangan, langkung ti 20 wawakil perusahaan anu operasi dina sektor mesin ngayakeun kagiatan penting di Monterrey, kota industri anu paling penting di Mexico. Anggota BTSO anu nalungtik produk téknologi pang anyarna di séktor di Expo Manufactura 2020 Fair, dimana seueur téknologi béda sapertos alat mesin, plastik, automation-robotics, manufaktur aditif sareng produksi mesin médis anu dipamerkeun, ngalalaken yayasan perdagangan sareng perusahaan anyar di Mexico, ékonomi kadua panggedéna Amérika Latin. . Dina ruang lingkup program éta, perusahaan Bursalı, anu ngayakeun rapat bisnis duaan sareng perusahaan Méksiko di stan anu didirikeun dina pameran BTSO, ngadamel sambungan bisnis penting.

NEAR TO 100 MUJI NEGOSI BISA NGAJI

Nyarios yén rundingan bisnis dua hala produktif pisan, Présidén BTS Bozkoy sareng Manajer Umum Teknik Cem Bozdağ nyarios, "Aya pasar gedé pikeun sektor urang. Urang ngartos langkung saé naha nagara urang mutuskeun Mexico salaku pasar target. Aya poténsi anu serius pikeun perusahaan Turki pikeun usaha. Urang ogé damel pikeun ngamajukeun poténsi ieu sacara leres, kalayan ngadukung Kamentrian urang sareng koordinasi Kamar kami. Kami ngarepkeun ningali hasil positif ampir saratus wawancara padamelan anu urang atos énggal kalaksanakeun. Dina rasa ieu, urang hoyong hatur Présidén Bursa Kamar Bursa sareng Industri, İbrahim Burkay, sareng Menteri Perdagangan, anu masihan kami kasempetan ieu. "

"Urang BISA TAMBAHAN MANGSA KONTEK DI PUTRA KAMI"

Nyarios yén Expo Manufactura mangrupikeun salah sahiji pameran anu paling penting di Méksiko, Pangatur Company Bluetech Company Mechanical Engineer Serdar Alat nyatakeun yén aranjeunna gaduh kasempetan pikeun pendak sareng nyanghareupan seueur perusahaan dina ruang lingkup acara. Nyarios yén kagiatan éta produktif pikeun sadaya perusahaan anu milu, Alat nyatakeun, "Faktor anu pangpentingna dina ngalirkeun éfisién organisasi nyaéta yén éta mangrupikeun stan BTSO di daérah anu adil. Urang ngahadiran di dieu henteu ngan ukur sémah tapi ogé salaku anu gaduh pendirian. Ku sabab éta, éta kauntungan anu hadé pikeun rapat-rapat bisnis urang. Tim ahli BTSO nyayogikeun sagala rupa dukungan pikeun utusan. Organisasi ieu mangrupikeun salah sahiji anu pang éfisién diantara pameran anu kuring parantos hadir. " cenahna.

"Urang bakal bakal bisa ngaréspor pikeun Ékspor"

Münir Özgat, Manajer Umum Etka-d Firm, nyatakeun yén Komite Perolehan Perdagangan Séktoral anu diayakeun ku BTSO parantos nyumbang serius pikeun perusahaan. Wawancara jeung pausahaan Méksiko utama anu sadar salila organisasi Özgat, "Turun didieu urang butuh tempat kami Room 'lamun Turki Bursa Magic Magic' mangrupakeun hasil tina visi. Salaku dunya bisnis, urang bakal terus damel tanpa lirén ningkatkeun ékspor kota urang. "



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar