Hajatan Karaköy Tunel 145 sareng 106 taun Taun Trem Nostalgia

torowongan karakoy aya dina tunggara trem nostalgia
torowongan karakoy aya dina tunggara trem nostalgia

Ulang tahun ulang taun Tunas Karaköy, subway kadua dunya, sareng ka-145 ulang taun Nostalgia Tram, anu penting tina Jalan Istiklal, dirayakeun. Organisasi konsér ngarencanakeun anu diayakeun dina program éta dibatalkeun kusabab wartosna para syuhada ti Idlib.


Manajer Umum IETT Hamdi Alper Kolukısa, Bus Inc. Manajer Umum Ali Evren Özsoy, Wakil Manajer IETT Dr. Hasan Özçelik, Présidén Cabang Bem-Bir-Sen IETT Yakup Gündoğdu sareng kepala jabatan, manajer unit sareng karyawan anu hadir. Dina awal program éta, inpormasi dipasihkeun dina sajarah sareng misi wisata ti Tünel sareng Trunk Nostalgic. A menit tiiseun diayakeun kanggo prajurit anu syahid dina serangan anu lumangsung di Idlib sareng Atatürk sareng sasama prajuritna, teras dibaca Nasional Lagu Nasional.

Ngatur pidato pambuka, Manajer Umum IETT Hamdi Alper Kolukısa nyatakeun yén Tünel, anu mangrupikeun subway kadua saatos dunya, London, sumping dina kasempetan ulang taun anu ka-145, sareng yén Tünel ngagaduhan misi penting di Istanbul.

Kolukısa nyatakeun yén Tünel, anu nyayogikeun transportasi anu aman sareng ramah, ngamungkinkeun perjalanan sepi antara Beyoğlu sareng Karaköy sareng nyandak 5 juta panumpang taun ka tukang.

Ngingetan yén Nostalgic Tram dilebetkeun kana jasa dina taun 1914 saatos ditarik mobil sareng kuda sareng perjalanan 50 taun, Kolukısa negeskeun yén tram éta dilebetkeun saatos taun 1991, mangrupikeun simbol penting pikeun Istanbul.

Salaku bagian tina perayaan éta, bantal ngawangun jantung kalayan simbol Aleppo, katun bonbon sareng bak.


Milarian Berita Railway

1 Trackback / Pingback

  1. У Стамбулі відзначили річницю легендарного трамвая - Berita ngeunaan Ukraine

koméntar