Bengkel Pengangkutan Antalya bakal Dilaksanakeun dina 19 Pebruari

Bengkel Pengangkutan Antalya dina bulan Pebruari
Bengkel Pengangkutan Antalya dina bulan Pebruari

Munisipalitas Metropolitan Antalya ngalaksanakeun 'Bengkel Pengangkutan Antalya' pikeun nyayogikeun solusi permanén sareng sustainable pikeun masalah transportasi urban. Sadaya pamangku kapentingan bakal patepang di Bengkel anu bakal dilakukeun dina Rebo, Pebruari 19 kanggo ngamekarkeun solusi anu umum sareng seueur pikeun nungtut angkutan Antalya.


Munisipalitas Metropolitan diayakeun 'Bengkel Pengangkutan Antalya' kalayan kamar anu relevan sareng lembaga pertambangan pikeun ningali révisi Rencana Pengangkutan pikeun nutupan 7 kabupaten kanggo nyangking sadaya 19 kabupaten, sareng pikeun ngamimitian kabisaan sareng prosés proyék sistem rel Konyaaltı-Kundu. Perencanaan Rencana Pengangkutan, Proyék Galur Sistem Panggung 4 Tingkat sareng transportasi Antalya bakal dibahas di Bengkel Angkutan Antalya, sareng kamar padagang transportasi, ruangan profésional, Déwan Kota, LSM relevan.

TRANSPORTATION DARI A TO Z

Anjeunna ngamimitian karirna di Gedong Layanan Perbandaran Metropolitan dinten Rebo, 19 Pebruari tabuh 10.00:17.00 sareng diteruskeun dugi ka XNUMX. Dr Soner Haldenbilen bengkel bakal ngalakukeun 'Transportasi Planning Urban: kontémporér perspéktif, Prinsip tina Universal Planning, Dunya jeung Turki Sampel' jeung presentasi Prof Dr Ela Babalık, kalayan presentasi 'Bandar Smart sareng Angkutan' Dr Dr. Halim Ceylan, kalayan presentasi 'Présidén Nganggo Angkutan Urban Béda' İsmail Hakkı Acar, Nurettin Tonguç, Kepala Perencanaan Pangangkutan Perbandaran Metropolitan sareng Dinas Sistem Rel bakal masihan pidato sareng presentasi na ngeunaan 'Status Ayeuna Pangangkutan sareng Perencanaan Antalya'. Dina bagian kadua tina bengkel, anu bakal dilakukeun dina dua sesi, topik "Masalah transportasi Antalya sareng Saran Solusi" bakal dibahas. Profésor disederhanakeun ku rapat. Dr Aşkıner Güngör, Assoc. Olcay Polat, Assoc. Sevil Köfteci ogé kalebet.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar