Momen kacilakaan treuk anu nyobaan ngarobih halangan tutup dina kaméra

karéta nabrak kana van anu nyobian ngarobih halangan dina candu
karéta nabrak kana van anu nyobian ngarobih halangan dina candu

Nomer karéta nomer 44015, anu ngadamel ekspedisi Eskişehir Konya, pencét treuk kalayan piring 03 PT 378 dina handapeun pangaturan Uğur Çankaya, anu nyebarkeun roti caket kota Sülümenli Afyon sareng nyobian nyebrang karéta api ku nyebrang halangan nalika halangan ditutup dina tingkat nyebrang.


Numutkeun inpormasi anu ditampi, henteu aya kaleungitan hirup dina kacilakaan anu kajantenan nalika treuk kasebut katandangan beurat di sisi karéta. Supir truk luka dina kacilakaan dibawa ka rumah sakit kalayan ambulan ka tempat éta.

Panalungtikan ngeunaan kacilakaan kasebut diawalan.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar