TÜDEMSAŞ Shrank 40 Persén di 80 Taun

Tudemsas nyandak saratus persén sataun
Tudemsas nyandak saratus persén sataun

Présidén Uni Hak Karyawan Angkutan Pengangkutan sareng Railway Abdullah Peker ngungkabkeun yén sadaya kakuatan pulitik henteu peduli dina pengecutan TÜDEMSAŞ ti kapungkur ka ayeuna. ”


Peker, dina siaran pers na, nyatakeun yén anjeunna parantos nyumbang ka ékonomi Nasional ku ngembangkeun Pabrik dina kaayaan anu sami di propinsi anu béda sareng ngajak Sivas pikeun nuntut TÜDEMSAŞ.

Peker ngungkabkeun, sedengkeun lembaga anu ngahasilkeun sareng ngalereskeun gerbatan kargo, anu ngagaduhan kawasan padamelan langkung ti lima rébu pagawé sareng 1980 pagawé negeri sipil taun 500-an, ngagaduhan langkung ti 5 rébu pagawé taun-taun kapengker, Peker nyatakeun, "Aya kakurangan minat sadaya kakuatan politik dina pédah TÜDEMSAŞ. Pabrik dina kaayaan anu sami di propinsi anu béda-béda digedékeun sareng nyumbang kana ékonomi nasional. Pikeun ngahontal stabilitas ékonomi, pikeun ngahontal industrialisasi, ningkatkeun panguasaan perdagangan internasional, ningkatkeun ékonomi pasar, ningkatkeun produktivitas sacara total dina ékonomi, ngahontal struktur padamelan tingkat luhur salaku turunna pangangguran, ningkatkeun sareng dilegakeun tingkat karaharjaan. Hal ieu dituju pikeun sadar, integrasi sareng dunya. "

"TÜDEMSAŞ ADALAH NGUNTUN 10 JUTAWAN HENTEU DENGAN KOTA EUN DENGAN WULANG"

Nekenkeun yén TÜDEMSAŞ ogé kedah nyumbang kana industri industri nasional dina pembuatan gerbong, ogé sektor otomotif listrik, anu nembé mimiti ngamimitian kamajuan, Peker nyatakeun, "Pelanggan utama produsén-produsén ieu, anu mangrupikeun lembaga umum sareng anu modalna ampir dipiboga ku TCDD. sorangan. Pergaulan dilakukeun dina lingkungan dimana aya kompetisi, efisiensi tur ngembangkeun téhnologis di dunya globalized, ngalawan ukur ku paménta TCDD di Turki anu mungkin salamet jeung awak aya institusi ieu. Pangembangan téknologi sareng efisiensi téknologi mangrupikeun prinsip dasar. Faktor anu ngajaga hirup ieu tetep nyaéta kompetisi. Di dunya ayeuna, aya kompetisi anu sengit sareng gancang dina manufaktur sareng pabrik kendaraan karéta api. Hasilna, TÜDEMSAŞ, anu ngoperasikeun dina sektor pabrik karéta api sareng perbaikan di nagara urang, kedah nungtut tren ieu di dunya supados ngembangkeun téknologi anu tiasa nyayogikeun pamenta anu béda-béda di pasar sareng ngahasilkeun biaya anu tiasa bersaing sareng harga dunya. Struktur anu aya kudu ditinggalkeun gancang sareng struktur énggal kedah diciptakeun anu tiasa ngiringan pangembangan téknologi gancang ayeuna, anu tiasa bersaing sareng produsén sanés, anu kualitas produksi, biaya jasa saatos jasa jual saingan sareng produsén sanés, sareng éta bébas tina birokrasi sareng pangaruh politik. "

"SAINÉNA TUDEMSAS"

Peker ngungkabkeun, "Manajemén 3 lembaga anu direncanakeun digabungkeun jadi leuwih efektif sareng efisien hartosna nurunkeun birokrasi sareng nyandak kaputusan gancang. Salaku hasilna, widang kagiatan lembaga ieu béda. Hal éta dipikaharti yén kombinasi prasarana anu béda sareng mesin anu digunakeun dina séktor kargo atanapi kareta panumpang moal négatip. TANPA KOMPINAS Salaku union, urang ngaramalkeun yén kaputusan anu langkung pas bakal dilakukeun. Kami ngajak sadaya warga Sivas pikeun ngajagaan TÜDEMSAŞ. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar