Rumah Sakit Konya City bakal lirén terahir tina Jalan Alaaddin Courthouse Tram

akhirna di stor istana alaaddin bakal janten rumah sakit kota konya
akhirna di stor istana alaaddin bakal janten rumah sakit kota konya

Walikota Konya Metropolitan Uğur İbrahim Altay, sareng Walikota Karatay Hasan Kılca sareng Manajer Kaséhatan Propinsi Mehmet Koç, ngajantenkeun tinjauan di Rumah Sakit Kota Konya, anu bakal ngamimitian dilayanan. Nyarios yén Partéi AK parantos ngajantenkeun parobihan anu penting dina kaséhatan 18 taun, Présidén Altay nyarios, "Unggal taun unggal unggal pagawean dilaksanakeun pikeun muka rumah sakit. Kami, salaku kotamadya, nuju kerja keras pikeun ngawangun jalan-jalan di sakuriling sareng ngangkut angkutan umum di dieu. Kami kaget pisan ku Rumah Sakit Kota. Bagus. ”


Walikota Konny Metropolitan Konya Uğur İbrahim Altay, sareng Walikota Karatay Hasan Kılca sareng Manajer Kaséhatan Propinsi Mehmet Koç, ngadamel pamariksaan di Rumah Sakit Kota, anu nuju dikembangkeun.

KONYA NU MUNGSA GAMPANG TAUN TAHAN

Hatur nuhun ka Présidén Recep Tayyip Erdoğan, anu ngagaduhan tempat anu penting dina ngawangun rumah sakit Konya City, anu ngagaduhan rohangan jeroan 1.250-ranjang sareng 412.187 square square, Présidén Altay negeskeun yén AK Partéi parantos parobihan parobihan dina kaséhatan dina 18 taun. Kacarios yén Rumah Sakit Kota bakal janten anu anyar, walikota Altay nyarios, "Unggal taun unggal jinisna dilaksanakeun pikeun muka rumah sakit. Kami, salaku kotamadya, teras-terasan damel pikeun pangwangunan jalan-jalan di sakuriling tur pikeun transportasi angkutan umum. Eureun terakhir tina Alaaddin-Adliye trem janten Rumah Sakit Kota. Mudah-mudahan, sacara teratur, urang ngalakukeun padamelan anu kedah di bawa ku urang ka angkutan umum sareng mobil. Kami kaget pisan ku Rumah Sakit Kota. Mudah-mudahan bakal ngalayanan Konya kami kanggo waktos anu lami. conto eusi pikeun sakabéh Turki mecenghul salaku usaha. Hatur nuhun ka Menteri Kaséhatan, Manajer Kaséhatan Provinsi urang sareng kontraktor. Mudah-mudahan anjeunna bakal nganggo Rumah Sakit Konyalılar Kota taun 2020. Bagus. ”

KAMI SANGGUH NU DITUTUPKEUN DARI KOTA HOSPITAL

Walikota Karatay Hasan Kılca nyatakeun yén Rumah sakit Kota bakal masihan sumbangan penting pikeun Konya sareng distrik Karatay sareng nyarios, "Kami kagum pisan ku Rumah Sakit Kota. Abdi hoyong hatur Présidén urang Recep Tayyip Erdogan, Menteri Kaséhatan urang, Mr. Fahrettin Koca, Pangurus Kaséhatan Propinsi kami sareng pejabat perusahaan anu nyumbang. ”

Diréktur Kaséhatan Provinsi Konya Mehmet Koç ngungkabkeun, "kotamadya urang ngadukung kami dina sagala urusan. Abdi hoyong hatur nuhun pisan pikeun karya infrastruktur anu dianggo sareng sensitipitas dina transportasi tanpa muka rumah sakit. Mudah-mudahan urang parantos ngalengkepan karya-karya ieu sareng ngintunkeunana ka palayanan jalma-jalma taun ieu. Urang ningali cakrawala ti Présidén kami di dieu ti dieu. Aya pagawéan anu saé pikeun Konya. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar