Anggota BTS Dijalankeun di payuneun Bagian TCDD Pangasing

anggota bts buangan tcdd diréktur umum dibantah ka anjeunna
anggota bts buangan tcdd diréktur umum dibantah ka anjeunna

Unal Karadağ, anu mangrupikeun anggota Uni Karyawan Angkutan Angkasa, sareng anu janten Wakil Diréktur di Direktorat TCDD 3rd District Diréktur Izmir Trafik sareng Diréktur Stasion Station, dipencet ku union di payuneun Direktorat Umum TCDD.


Pernyataan pers anu dibaca ku Présidén BTS Hasan Bektaş nyaéta saperti kieu;

Karéta api kami, anu didirikeun pikeun nyayogikeun jasa transportasi di nagara urang 164 sababaraha taun ka pengker, parantos nyayogakeun peradaban dimana wae aranjeunna angkat bari nyayogikeun jasa transportasi. Kalurahan, kota sareng kota diwangun di sabudeureun stasion sareng stasion, sareng kalayan deklarasi Républik, aranjeunna maénkeun peran anu penting dina pangembangan nagara urang. Dina pondok; Sakumaha ceuk Gazi Mustafa Kemal, "Kasalametan sareng Umran Ngembangkeun Rail."

Institusi anu berharga ieu, hanjakalna, mimiti turunna dina taun 1950-an, sareng ti saprak mimiti taun 2000an, salian kacilakaan anu ngamimitian sareng diteruskeun ku kacilakaan karéta gancang dina masarakat kusabab kawijakan kawijakan transportasi anu salah, pamaréntah AKP ogé parantos ngamimitian disebatkeun kalayan janjian anu pantes, kader pulitik sareng pangasing dina dinten-dinten ayeuna. .

Dina 164 taun pamungkas tina sejarah taun 20 na, hususna kalayan peraturan anu nyababkeun panyebaran TCDD handapeun nami liberalisasi, pendekatan manajemén, anu disimpang ku cara anu henteu pantes, nyababkeun karusakan dina perdamaian bisnis khususna sareng aplikasi anu nembé.

Dinten ayeuna, urang ngadangukeun salah sahiji léngkah diskriminatif, sawenang, henteu kompromi sareng staf ti birokrat TCDD anu turutan parentah pamaréntah AKP sareng Memur-Sen.

Ünal Karadağ, anu mangrupikeun anggota union kami sareng damel salaku Asistén Manajer di Diréktur Wilayah Izmir TCDD 3, Diréktur Luncat sareng Manajemén Stasion, diasingkeun ka Malatya kalayan ngaran anu disebut puteran.

Ieu jelas yén pengasingan ieu mangrupikeun ancaman keur Uni urang sateuacan anggota urang, Ünal Karadağ.

Sarerea kedah terang pisan yén kaputusan pengasingan Ünal Karadağ dicandak di kamar dimana Memur-Sen dipasarkeun para pekerja dina kontrak sosial.

Éta langkung adil ti ngan ukur "ngasingkeun jalma anu rajin anu henteu aya musabab sanés disatukan," ogé kulawargana, anu parantos diuih ku tugas samentawis kusabab henteu acan cocog kanggo masarakat sareng henteu nyumponan syarat-syarat janji.

Urang utamina dina prosés terakhir; Kabijakan personil anu dilaksanakeun ku TCDD Traffic and Management Management Department, khususna.

Kalepatan tugas anu henteu dicalonkeun dina karéta api,

TCDD dibagi jadi dua salaku infrastruktur sareng manajemén karéta.

Nyababkeun kacilakaan karéta Çorlu sareng Marşandiz,

Ditarikna sipat anu teu dipindahkeun kana karéta api.

Mungkasi aplikasi anu ngancem Kaséhatan sareng Kasalametan Pekerjaan,

Sareng kami bagikeun pendapat sareng evaluasi dina seueur masalah sareng para pejabat institusi, pers sareng umum.

Ayeuna, karéta api anu ditampi salaku sistem transportasi anu paling aman di dunya, parantos janten sistem anu kedah dianggo ku warga masarakat salaku kasieun salaku hasil tina kaputusan sareng prakték para birokrat anu sumping ka manajemén di TCDD.

Kiwari, salaku hasil tina pendekatan manajemén anu tanggung jawab kana bencana anu nyababkeun maotna puluhan warga sareng tatu tina ratusan, ti Pamukova ka Tavsanci, ti Corlu ka Marşandiz.

Sateuacana kami parantos nyaksian yén anggota sareng éksékutip pro-uni parantos diangkat sacara tanpa syarat, sareng seueur eksekutif tingkat tinggi anu parantos diperjuangkan.

Urang prihatin ngawaskeun julukan jalma anu henteu gaduh pengetahuan pangsaéna ngeunaan karéta api ukur ngalangkungan motif politik.

Sakumaha urang nyarioskeun yén karéta api mangrupikeun lembaga anu kedah diémut sareng élmu, merit, sareng pangalaman, kami nyaksian ngadamel pasini anu henteu kadaptar ku pendekatan anu degil, teu sénsitip.

Manajemén TCDD; Kanyataan yén hal ieu ngaganggu kana pangkat anu panghandapna dina organisasi urang ku henteu ngaladénan undang-undang sareng peraturan nunjukkeun jerona kamampuan ieu.

Kami ngahijikeun BTS; Nalika ngajagaan hak sareng kapentingan anggotana, anjeunna ngadeg di tempat dimana anjeunna ngadamel unionism nyata sareng narékahan pikeun ngembangkeun karéta ngalawan gambar négatip tina karéta api kasebut, nalika anjeunna ngalaksanakeun pendapat sareng saran na cara anu konstruktif dina rapat-rapat sareng manajer lembaga nalika perlu, sareng ngingetkeun ngalawan kasalahan nalika peryogina, sareng pencét dina kontéks ieu Anjeunna wani ngabahas pendekatan ngahijikeun urang ngaliwatan média.

Sanaos BTS mangrupikeun anggota anu terhormat tina KESK, sora nyata para buruh umum, éta mangrupikeun hiji union sareng dekade sajarah salaku anggota International Transport Workers Federation (ITF) sareng Federation Transport Workers Éropa (ETF).

Dugi ka ayeuna, kami parantos nyanghareupan seueur serangan ngalawan Uni sareng anggota kami. Tapi, anjeunna neruskeun perjuanganna tanpa nolak ngalawan unggal serangan, ngaléngkah mundur tina titik anu anjeunna terang leres, sareng janten bek tina hiji garis anu henteu ragu nunjukkeun solidaritas ka sadaya jinis kasalahan dina unggal widang kahirupan, nasional sareng internasional.

Kami hoyong sadayana terang yén aranjeunna bakal ngusir serangan ieu kalayan raos tekad sareng solidaritas anu sami.

Kana diasingkeun anggota kami ku union, kami henteu nyandak léngkah ka arah masalah anu aya dina rapat-rapat anu kami diayakeun sareng T General General Manager TCDD sareng Wakil Kepala Bagian TCDD sareng Manajemén Stasion, sareng ngadeg di handapeun tugas ieu haram kalayan nami rotasi. Direktorat Jéndral TCDD ngalakukeun kajahatan ku ngalaksanakeun operasi ieu ngalawan undang-undang sareng peraturan.

Urang nelepon sakali deui ti dieu. Kami badé ngabatalkeun transaksi kalayan masihan pas aplikasi anu salah ieu. Upami teu kitu, union kami bakal ngajadikeun keluhan pidana ngeunaan tanggung jawab ngalanggar hukum ieu, sareng kudu dipikanyaho yén urang bakal neraskeun perjuangan urang sareng ngatur tindakan sareng kagiatan sacara sah.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar