Bursa, Railway sareng Bandara Yenişehir

bandara bursa sareng bandara yenisehir
bandara bursa sareng bandara yenisehir

Kalayan solusi anu saderhana, urang tiasa ngising raksasa bobo kalayan sababaraha investasi alit sareng ngerjakeun investasi anu dianggurkeun. Kalayan investasi leutik, urang tiasa ningkatkeun tingkat pangwangunan daérah mundur sacara ékonomis.


Aya kasempetan sapertos kitu di kota urang .. Bandara urang di kota, dimana kapal terbang 70-80 urang tiasa darat, dumadakan teu cekap. Nalika urang ngawangun bandara internasional, Bursa bakal ngapung. Puluhan pesawat anu bakal darat di bandara bakal mawa ratusan sareng rébuan pangusaha, wisatawan bakal sumping ka Bursa sapertos hujan; dolar sareng euro badé ngalayang dina hawa. Mungkin tiasa angkat ka bandara di Istanbul dina 2-2.5 jam, aya bandara (Kocaeli-Eskişehir-Kütahya) anu henteu tiasa dioperasi di kota-kota di sabudeureun urang, teu aya bandara internasional dina kaayaan anu sami, henteu cekap panumpang ngapung ti Bursa ka Ankara atanapi Istanbul. ceuli henteu ngagantung. Tempatna ogé siap, bagian henteu dianggo di bandara militér Yenişehir.

Bandara diwangun ku lobi gedong bandara. Pas eta dilakukeun, sadaya sihir rusak. Bandara, anu dibuka kalayan harepan, henteu dianggo naon waé anu dilakukeun. THY angkat penerbangan sababaraha kali tina kakurangan panumpang. Sababaraha penerbangan "piagam" henteu nyimpen bandara urang kalayan harepan anu hébat. Lobi gedong bandara ogé ngaleungitkeun saatosna anu dipikahoyong. Kami ayeuna ngagaduhan bandara anu hargana 500-600 juta dolar tapi urang ngarepkeun tunjangan.

Pamanggih kuring, bandara ieu mangrupikeun raksasa anu bobo. Urang gaduh nilai ékonomi anu hébat. Saran abdi nyaéta ngadamel Bandara Yenişehir janten pusat kargo di nagara urang. Hiji-hijina hal anu kudu dilakukeun pikeun nyambungkeun bandara ka sistem karéta api, mimitian ti stasiun karéta Mekecek propinsi Bilecik. Pikeun ngangkut tungtung sanés jalur ieu ka Gemlik port sareng Gemlik zona bébas via Iznik. Bursa, anu mangrupikeun kota panggedéna ka-5 nagara urang tina segi populasi, asalna saatos Istanbul sareng propinsi Kocaeli dina hal produksi industri. Aya lima belas Zona Industri Anu Teratur di Propinsi kami, kalebet includingnegöl. Sacara logis teu katampi yén daérah ieu tetep diluar jaringan rel. Pikirkeun naon anu bakal kajadian nalika baris ieu, anu tiasa dianggap salaku awal garis Mekecek-Bursa-Bandırma, sareng kumaha éta bakal nyiptakeun pamulihan ékonomi.

  • Distrik Yenişehir sareng İznik, anu parantos hijrah salami sababaraha taun, bakal hirup sacara ékonomis sareng budaya.
  • Bandara Yenişehir mangrupikeun pusat kargo hawa di nagara urang.
  • Sagala jinis kargo hawa bakal asalna ti pusat ieu ka wewengkon industri Istanbul-Kocaeli-Central Anatolia sareng Bursa sareng sadaya jinis kargo bakal dikirim.
  • Aya zona bébas sareng 5 palabuhan di Gemlik, salah sahiji kabupaten pusat urang. Éta parantos janten pusat logistik penting nagara urang.

Hiji-hijina hal anu kudu dilakukeun nyaéta nyambungkeun rute karéta ka İnegöl, Yenişehir, İznik kalayan investasi leutik numutkeun jalan raya, pikeun ngaktipkeun bandara Yenişehir sareng nyayogikeun kasempetan pagawean pikeun rébuan jalma.
Dina taun 1948, garis Bursa-Mudanya ditutup samentawis ditutup kusabab kaleungitan. Dina taun 1953, rel na dipiceun. Kuring pikir Perdana Menteri Menderes, anu nyieun kaputusan ieu, ngaganggu ku kaayaan ieu, yén Bursa henteu nyambung ka karéta api. Anjeunna hoyong nyambungkeun Bursa ka jalur karéta. Mugia anjeunna bakal ngadangukeun naon anu parantos diserat ku supaya Bursa nampi garis karéta nu disebat 63 taun ka pengker.

Surat kabar dominasi Pebruari
Surat kabar dominasi Pebruari

Ningalian Profil Pinuh Ekrem



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar