Iraha Bandara Bandara Sabiha Gökçen dibuka?

bandara sabiha gokcen landasan kadua status
bandara sabiha gokcen landasan kadua status

Landasan kadua, anu mimiti diwangun di Bandara Sabiha Gökçen di 2015, direncanakeun pikeun dilayanan dina ahir taun 2020.


Di Bandara Internasional Sabiha Gökçen, bandara kota Istanbul, pangwangunan landasan anu kadua, anu diwangun paralel sareng landasan anu tos aya, panjangna 3 meter. Pangwangunan torowongan handap, salah sahiji tonggak pentingna tina landasan kadua, parantos réngsé. Karya ngeusian landasan kadua sareng pajak anu diwangun dina lingkup panggung kadua. Saatos éta, éta bakal diteruskeun sareng karya superstruktur sareng upami teu aya setback, jalur kadua bakal operasional dina ahir taun 500. 2020 persén tina fase kahiji Sabiha Gökçen Bandara Kadua Bérés parantos réngsé sareng fase kadua parantos ngahontal 98 persen.

Di Bandara Sabiha Gökçen, landasan anu kadua bakal dilayanan dina tungtung taun sareng landasan anu parantos aya dina pangropéa. Kalayan parantosan pangropéa tina landasan anu tos aya, dua landasan paralel bakal dilaksanakeun kana layanan sacara serentak, sareng kapasitas jamana badarat sareng-waktos bakal ningkat dua kali di Bandara Sabiha Gökçen.

Sabiha Gokcen Airport handapeun karya landasan kadua, 30 juta méter kubik tina batu eusian liang disababkeun ku bédana dina élévasi éta landasan aya, 2 juta 750 sarébu méter kubik of ditumbuk batu eusian, 1 juta 650 sarébu méter pasagi beton lemah, bisa diayakeun 1 juta 800 sarébu méter pasagi beton padet.

The total panjang tina landasan kadua bakal 3 500 sarébu méter. Ogé 3 taxiway paralel kadua gigireun landasan, sambungan taxiway, speed taxiway tinggi 10, 1 apron tengah, apron na kargo bakal 1 1 test engine apron.

SATU AYA TENDER RUNWAY KEDUA

Tujuh kadua pikeun landasan kadua Bandara Sabiha Gökçen, anu teu tiasa dimulai kusabab masalah émosional, dilakukeun sareng Makyol meunang tender anu ditawarkeun ku 9 perusahaan. Makyol, anu ngirimkeun tawaran 17 persén di handap harga tender, mangrupikeun boga tender pikeun $ 1.397 milyar.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar