Biaya Pengangkutan Bursa Umum 2020 (Metro Ayeuna, Tram sareng Harga Beus)

biaya angkutan umum bursa, tram metro ayeuna sareng harga beus
biaya angkutan umum bursa, tram metro ayeuna sareng harga beus

Manajemén transportasi Umum Bursa Transportation (BURULAŞ) mangrupikeun operasi transportasi Perbandaran Bursa Metropolitan. BursaRay nyayogikeun transportasi perkawis Bursa sareng BurTram sareng manajemén beus.


Biaya transportasi umum Bursa (Metro, Tram sareng Bus) anu bakal valid pikeun 2020 sapertos kieu;

Tambang Pasar Bursa

TARIFF NO JENIS LINE JAIK TIJ RASA GAMPANG
Tam mahasiswa potongan harga
1 BURSARAY BURSAKART £ 2,90 £ 1,35 £ 2,55

gambaran
1- Harga anu didaptarkeun di luhur ngan ukur kanggo hiji numpak hungkul.
2- Kalayan dewan tikét pinter anu kalebet dina sistem tikét terpadu, kendaraan nganggo diskon transfer sah sah dugi ka 90 pangiriman dina 3 menit. Saatos diskon transfer diterapkeun dina tarif 6,7,8 sareng 9, henteu aya diskon transfer anu sanés. DISKAUN TRANSFER Nepi ka angka tarif (0) diterapkeun pikeun pangiriman anu dilakukeun kanggo tarif sanés dina 90 menit tina tarif (0). DISKAUN TRANSFER Nepi ka 90 diskon transfer diterapkeun pikeun pangiriman dilakukeun dina 1 menit antara tarif sanés.

Sasuai, jinis garis anu dianteurkeun kanggo diskon transfer sapertos kieu;

  • Diskon Transfer henteu diterapkeun dina kosan Beus Public Private ti Beus Public Private.
  • Diskon Transfer henteu diterapkeun dina kosan dina Public Public Bus ti Burulaş Bus.
  • Diskon Transfer ditrapkeun kana Burulaş Bus tina Private Public Bus.
  • Diskon Transfer diterapkeun ka Public Public Bus ti BURSARAY.
  • Diskon Transfer ditrapkeun dina kosan dina beus umum swasta ti BURSARAY.
  • Diskon Transfer ditrapkeun kanggo kostan massal ti BURSARAY.
  • Diskon Transfer ditrapkeun dina pesawat beus Burulaş ka BURSARAY.
  • Diskon Transfer ditrapkeun tina BURULAŞ beus ka Burulaş beus.

3- 2 jinis Tiket Ultralight bakal dianggo.

  • Ketik 1- 5,00 TL konsisten (sah pikeun grup tarif 0, 1, 2, 3, 5, 13, 14 sareng 15).
  • Tipe konsisten TL 2- 7,00 (valid dina kelompok tarif 6, 7,8 sareng 9)
  • Henteu aya diskon kanggo tikét Ultralight.

4- Kalayan BursaKart pinter, 1 krş dipulangkeun pikeun validator ongkos tambang waktos anu mayar nalika dugi ka 5-0,20 stasiun di BursaRay.
5-

JAIKA KURSUS SUBSCRIBER jumlah GRATIS TARIFF
KADUN BULAN 1 (160 BOARD TERHAD) £ 200,00 0,1,2,3,4,5,8,13,14 sareng 15 (Sah dina jalur kalayan nomer tarif.)
KADÉAN DISKAUNAN BULAN 1 (160 BOARD TERHAD) £ 165,00 0,1,2,3,4,5,8,13,14 sareng 15 (Sah dina jalur kalayan nomer tarif.)
KADAN PELAJAR NEGARA 1 (160 BOARD LIMITED) £ 90,00 0,1,2,3,4,5,8,13,14 sareng 15 (Sah dina jalur kalayan nomer tarif.)
KADUNAN 2 bulan (160 BOARD TERHAD) £ 250,00 16,17,19,36,37,38,51,53,54,61 (Galur sareng tariff kajabi Ieu aya.)
KADÉAN DISKAUNAN BULAN 2 (160 BOARD TERHAD) £ 200,00 16,17,19,36,37,38,51,53,54,61 (Galur sareng tariff kajabi Ieu aya.)
KADAN PELAJAR NEGARA 2 (160 BOARD LIMITED) £ 110,00 16,17,19,36,37,38,51,53,54,61 (Galur sareng tariff kajabi Ieu aya.)
6-Waragad Pangolahan Visa Taun (Disable-Student-Teacher-60 + sareng 65+): 15,00 TL.

7- PPN kaasup kana harga tikét angkutan umum anu ditangtukeun.

Harga Buram Bursa

TARIFF NO JENIS LINE JAIK TIJ RASA GAMPANG
Tam mahasiswa potongan harga
13 T1 TRAMWAY BURSAKART £ 2,00 £ 0,80 £ 1,70
14 T3 TRAMWAY BURSAKART £ 2,00 £ 0,80 £ 1,70

gambaran
1- Harga anu didaptarkeun di luhur ngan ukur kanggo hiji numpak hungkul.
2- Kalayan dewan tikét pinter anu kalebet dina sistem tikét terpadu, kendaraan nganggo diskon transfer sah sah dugi ka 90 pangiriman dina 3 menit. Saatos diskon transfer diterapkeun dina tarif 6,7,8 sareng 9, henteu aya diskon transfer anu sanés. DISKAUN TRANSFER Nepi ka angka tarif (0) diterapkeun pikeun pangiriman anu dilakukeun kanggo tarif sanés dina 90 menit tina tarif (0). DISKAUN TRANSFER Nepi ka 90 diskon transfer diterapkeun pikeun pangiriman dilakukeun dina 1 menit antara tarif sanés.

Sasuai, jinis garis anu dianteurkeun kanggo diskon transfer sapertos kieu;

  • Diskon Transfer henteu diterapkeun dina kosan Beus Public Private ti Beus Public Private.
  • Diskon Transfer henteu diterapkeun dina kosan dina Public Public Bus ti Burulaş Bus.
  • Diskon Transfer ditrapkeun kana Burulaş Bus tina Private Public Bus.
  • Diskon Transfer diterapkeun ka Public Public Bus ti BURSARAY.
  • Diskon Transfer ditrapkeun dina kosan dina beus umum swasta ti BURSARAY.
  • Diskon Transfer ditrapkeun kanggo kostan massal ti BURSARAY.
  • Diskon Transfer ditrapkeun dina pesawat beus Burulaş ka BURSARAY.
  • Diskon Transfer ditrapkeun tina BURULAŞ beus ka Burulaş beus.

3- 2 jinis Tiket Ultralight bakal dianggo.

  • Jenis 1- 5,00 TL konsisten (sah dina gugus tarif 0, 1, 2, 3, 5, 13,14 sareng 15).
  • Tipe konsisten TL 2- 7,00 (valid dina kelompok tarif 6, 7,8 sareng 9)
  • Henteu aya diskon kanggo tikét Ultralight.

4- Kalayan BursaKart pinter, 1 krş dipulangkeun pikeun validator ongkos tambang waktos anu mayar nalika dugi ka 5-0,20 stasiun di BursaRay.
5-

JAIKA KURSUS SUBSCRIBER jumlah GRATIS TARIFF
KADUN BULAN 1 (160 BOARD TERHAD) £ 200,00 0,1,2,3,4,5,8,13,14 sareng 15 (Sah dina jalur kalayan nomer tarif.)
KADÉAN DISKAUNAN BULAN 1 (160 BOARD TERHAD) £ 165,00 0,1,2,3,4,5,8,13,14 sareng 15 (Sah dina jalur kalayan nomer tarif.)
KADAN PELAJAR NEGARA 1 (160 BOARD LIMITED) £ 90,00 0,1,2,3,4,5,8,13,14 sareng 15 (Sah dina jalur kalayan nomer tarif.)
KADUNAN 2 bulan (160 BOARD TERHAD) £ 250,00 16,17,19,36,37,38,51,53,54,61 (Galur sareng tariff kajabi Ieu aya.)
KADÉAN DISKAUNAN BULAN 2 (160 BOARD TERHAD) £ 200,00 16,17,19,36,37,38,51,53,54,61 (Galur sareng tariff kajabi Ieu aya.)
KADAN PELAJAR NEGARA 2 (160 BOARD LIMITED) £ 110,00 16,17,19,36,37,38,51,53,54,61 (Galur sareng tariff kajabi Ieu aya.)
6-Waragad Pangolahan Visa Taun (Disable-Student-Teacher-60 + sareng 65+): 15,00 TL.

7-PPN kaasup kana harga tikét angkutan umum anu ditangtukeun.

Tambang Beus Bursa

ARIFE NO JENIS LINE HARGA TANGKOLEH RÉWÉ BURSARAY atanapi DISKAUN BUS TRANSFER
Tam potongan harga mahasiswa Tam potongan harga mahasiswa
0 HANGTUNG GAMPANG £ 2,00 £ 1,85 £ 0,85 -2,00 TL -1,85 TL -0,85 TL
2 Galur Ngagurina £ 2,70 £ 2,30 £ 1,35 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
3 LINE ruas £ 3,40 £ 2,85 £ 1,65 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
4 GEMLİK DI KOTA 2 £ 3,00 £ 2,60 £ 1,50 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
5 LONG LINE £ 3,80 £ 3,30 £ 1,85 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
6 DISTRICT - 1 £ 5,50 £ 4,60 £ 2,65 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
7 DISTRICT - 2 £ 6,00 £ 5,20 £ 2,90 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
8 DISTRICT - 3 £ 4,00 £ 3,50 £ 2,10 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
9 DISTRICT - 4 £ 6,50 £ 5,50 £ 3,30 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
12 DISTRICT - 5 £ 9,00 £ 9,00 £ 6,60 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
15 GEMLIK CITY £ 2,75 £ 2,40 £ 1,35 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
16 801 M.KEMALPAŞA £ 13,50 £ 11,50 £ 8,00 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
17 901 KARACABEY £ 11,00 £ 9,35 £ 7,00 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
19 601 INEGOL £ 9,50 £ 8,00 £ 5,50 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
36 501 YENİŞEHİR £ 10,00 £ 8,50 £ 6,00 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
37 401 ORHANGAZİ- BURSA £ 10,00 £ 8,50 £ 5,50 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
38 402 ORHANGAZİ- GEMLİK £ 5,50 £ 4,70 £ 3,50 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
40 80 KABAYAN YENİŞEHİR £ 7,00 £ 6,00 £ 3,00 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
51 M.KEMALPAŞA DI KOTA - 1 £ 2,50 £ 2,20 £ 1,40 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
53 M.KEMALPAŞA DI KOTA - 2 £ 3,75 £ 3,75 £ 3,75 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
54 M.KEMALPAŞA DI KOTA - 4 £ 5,50 £ 5,50 £ 5,50 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL
62 EŞKEL - BURSA £ 11,00 £ 9,35 £ 6,00 -1,65 TL -1,40 TL -0,85 TL

gambaran
1- Harga anu didaptarkeun di luhur ngan ukur kanggo hiji numpak hungkul.
2- Kalayan dewan tikét pinter anu kalebet dina sistem tikét terpadu, kendaraan nganggo diskon transfer sah sah dugi ka 90 pangiriman dina 3 menit. Saatos diskon transfer diterapkeun dina tarif 6,7,8 sareng 9, henteu aya diskon transfer anu sanés. DISKAUN TRANSFER Nepi ka (0) diskon transfer diterapkeun pikeun pangiriman ka tarif anu sanés dina 90 menit ti tarif (0). DISKAUN TRANSFER Nepi ka 90 diskon transfer diterapkeun pikeun pangiriman dilakukeun dina 1 menit antara tarif sanés.
Kalayan BursaKart pinter, 1 krş dipulangkeun pikeun validator ongkos tambang waktos anu mayar nalika dugi ka 5-0,20 stasiun di BursaRay.

Sasuai, jinis garis anu dianteurkeun kanggo diskon transfer sapertos kieu;

  • Diskon Transfer henteu diterapkeun dina kosan Beus Public Private ti Beus Public Private.
  • Diskon Transfer henteu diterapkeun dina kosan dina Public Public Bus ti Burulaş Bus.
  • Diskon Transfer ditrapkeun kana Burulaş Bus tina Private Public Bus.
  • Diskon Transfer diterapkeun ka Public Public Bus ti BURSARAY.
  • Diskon Transfer ditrapkeun dina kosan dina beus umum swasta ti BURSARAY.
  • Diskon Transfer ditrapkeun kanggo kostan massal ti BURSARAY.
  • Diskon Transfer ditrapkeun dina pesawat beus Burulaş ka BURSARAY.
  • Diskon Transfer ditrapkeun tina BURULAŞ beus ka Burulaş beus.

3- 2 jinis tiket Ultralight bakal dianggo.

  • Tipe konsisten 1- 5,00 (valid pikeun grup tariff 0, 1, 2, 3, 5, 13,14 sareng 15).
  • Tipe konsisten 2- 7,00 (valid dina kelompok tarif 6, 7,8 sareng 9)
  • Henteu aya diskon kanggo tikét Ultralight.

4-

JAIKA KURSUS SUBSCRIBER jumlah GRATIS TARIFF
KADÉAN BULAN 1 (160 FINISH) £ 200,00 0,1,2,3,4,5,8,13,14 sareng 15 (Sah dina jalur kalayan nomer tarif.)
KADÉAN DISKAUNAN BULAN 1 (160 BOARD TERHAD) £ 165,00 0,1,2,3,4,5,8,13,14 sareng 15 (Sah dina jalur kalayan nomer tarif.)
KADAN PELAJAR NEGARA 1 (160 BOARD LIMITED) £ 90,00 0,1,2,3,4,5,8,13,14 sareng 15 (Sah dina jalur kalayan nomer tarif.)
KADUNAN 2 bulan (160 BOARD TERHAD) £ 250,00 16,17,19,36,37,38,51,53,54,61 (Galur sareng tariff kajabi Ieu aya.)
KADÉAN DISKAUNAN BULAN 2 (160 BOARD TERHAD) £ 200,00 16,17,19,36,37,38,51,53,54,61 (Galur sareng tariff kajabi Ieu aya.)
KADAN PELAJAR NEGARA 2 (160 BOARD LIMITED) £ 110,00 16,17,19,36,37,38,51,53,54,61 (Galur sareng tariff kajabi Ieu aya.)
5- (12) Dina garis pariwisata, "Tipe 2" bakal dieusi janten 7,00 kosan pas kalayan 2 potongan tikét Ultralight kalayan ukuran 2 atanapi kartu langganan tipeu jinis.
6- Kecamatan 1: F / 1 - D / 14A - D / 15 - D / 16 - D / 16A - D / 17 - D / 18 - D / 21 - D / 22
7- Kecamatan 2: 1 / H - 2 / U - 38 / B - 38 / B-2 - 38 / D - 38 / D-2 - 38 / G - 97 / G - B / 30 - B / 33M - B / 33 -G - 139 - 140 - 60 / K
8- Kecamatan 3: 103 - 103 / A - 135 - 136 - 137 - D / 20
9- Kab. 4: - 101 - 102 - 104 - 134
10- Kacamatan 5: (Garis Pariwisata): Diskon Transfer, diskon sareng kartu pribadi gratis henteu valid dina garis 105 - F / 2 - F / 3.
11- Kacamatan 6: 801 (Terminal Beus Mustafa Kemalpaşa - Universitas Ist.)
12- Kacamatan 7: 901 (Stasion Beus Karacabey - Universitas Ist.)
13- Kacamatan 9: 601 (Inegol - Pusat Transfer Wétan Bursa)

14- Waragad Pangolahan Visa Taun (Disable-Student-Teacher-60 + sareng 65+): 15,00 TL.

15- PPN kaasup kana harga tikét angkutan umum anu ditangtukeun.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar