Paningkatan Peningkatan Infrastruktur di Sagala Km di ofetinkaya Divriği

cetinkaya divrigi damel pikeun perbaikan infrastruktur di sababaraha mil
cetinkaya divrigi damel pikeun perbaikan infrastruktur di sababaraha mil

Paningkatan Peningkatan Infrastruktur di Sagala Km di ofetinkaya Divriği


TC State Railways Enterprise TCDD 4, Diréktur Pengawalan Inventori Daérah (TCDD) nyerahkeun tawaran ka Tender for Infrastruktur Workment Work in Çetinkaya-Divriği Rupa-rupa Kms kalayan perkiraan biaya KIKkaya-Divrigi, nyaéta 2019/594385 TL. ÇAĞATAY AKSAKAL, Konstruksional Konfigurasi OĞUZ, MAKAN KOMPETENAN DAHAWAN DAN RESISTANT GOODS HOME APLIKASI, KOMUSMEN DAN KOMPOMPÉS LIMITED COMPANY with tawaran of TL 9.432.709,77. 29 perusahaan anu miluan tenderar nawiskeun nawiskeun di handap nilai wates.

Tender, 83.452 m3 digali, 6.687 m3 tuang beton, perlindungan lamping sareng 30.000 m2 jaring baja, 265 ton suplai baja sareng makarya jsb. nyertakeun karya konstruksi. Durasi pagawéan nyaéta 300 (tilu ratus) dinten kalénder tina tempat pangiriman.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar