Daptar Calon anu Ngalaksanakeun pikeun Uji Lisan Ujian Tasimacilik 184 Pakaryan TCDD

Daptar Calon anu Ngalaksanakeun pikeun Uji Lisan Ujian Tasimacilik 184 Pakaryan TCDD
Daptar Calon anu Ngalaksanakeun pikeun Uji Lisan Ujian Tasimacilik 184 Pakaryan TCDD

Proses pengiriman dokumen pikeun rekrutmen para pagawé dina sagala rupa judul anu bakal dilakukeun ku Direktorat Jéndral TCDD Tasimacilik parantos réngsé.


Kanggo daptar calon anu dokumen anu dianggap pantes sareng berhak nyandak ujian lisan Klik di dieu

Kanggo daptar calon anu henteu ngalebetkeun dokumén atanapi anu teu ngagaduhan hak nyandak ujian lisan kumargi dokumenna henteu disatujuan Klik di dieu

Calon anu teu cocog dina ujian lisan bakal tiasa banding dugi ka 21.02.2020. Aplikasi tiasa dilakukeun sacara pribadi atanapi ku ngirim petisi ka nomer fax 0312 309 13 85.

Aplikasi calon-calon anu henteu ngajantenkeun bantahanna dugi ka waktos anu ditangtukeun moal ditampi.

CATETAN: Calon anu henteu nampi dokumen sanaos ngirim dokumén ku mail; bakal némpélkeun kana petisi bantahan dokumen anu nunjukkeun yén dokumén parantos dikirimkeun (output internét nunjukkeun status pangiriman mail).

Hasil tina bantahan bakal diumumkeun dina 28.02.2020 kalayan kaping ujian.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar