Warga Erzincan moal deui tiris dina eureun beus

erzincanli moal tiasa damel di eureun beus
erzincanli moal tiasa damel di eureun beus

Henteu hawa-hawa ditutup lirén dilaksanakeun ku prakték Erzincan munisipalitas parantos sayogi ka wargana di sagala rupa penjuru kota.


Henteu lir bus anu nembé dibangun di Halit Paşa Street ditugaskeun kana jasa. Henteu berhala di udara mendakan perhatian warga. Walikota Erzincan Bekir Aksun, sareng Wakil Walikota sareng Anggota Déwan MHP, pariksa hal-hal anu nembé diwangun. Présidén Aksun, dina hiji pernyataan ka wartawan, nyatakeun, "Kami janji jangji pikeun warga urang sateuacan pemilihan. Urang warga nyatakeun yén perencatan hawa di udara ayeuna kedah di Erzincan. Milarian tempat-tempat sapertos kitu dina usum tiris tiis, urang sadar yén aya kabutuhan penting hususna pikeun awéwé, manula sareng sasama murid. Kami parantos ngaluarkeun janji-janji ieu sateuacan pamilihan, sareng dinten ayeuna urang resep pisan yén kami resep pisan.

MANGSA DILAKUKAN DI 6 DAFTAR

Ayeuna bakal aya dina 6 kacamatan di puseur kota. Aya pendapat yén awal teuing di daérah di luar pusat kota nyebarkeun antara kejiranan supados henteu tiasa dianggo pikeun tujuan anu béda. Kami parantos ngadamel eureun 50 méter pasagi jauh, kalayan jumlahna sakitar 750 rébu TL. Kami ngadamel kasepatan silih ieu sareng Kota Cahaya. Lampu kota ngadamel hal-hal ieu, sakumaha kami masihan aranjeunna sababaraha papan iklan. Pikeun proyék ieu, henteu aya anggaran di perumahan peti kotamadya.

Murid anu ngagunakeun halangan ngucapkeun hatur nuhun ka Walikota Bekir Aksun pikeun jasa ieu. Di sisi sanésna, éta nyatakeun yén hawa-hawa lirénna bakal di palayanan antara 7 am sareng 11 am siang.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar