Tanduran Superstruktur Pelabuhan Filyos Pikeun Dilaksanakeun Taun ieu

filyos palabuhan luhur lembut bakal dilaksanakeun taun ayeuna
filyos palabuhan luhur lembut bakal dilaksanakeun taun ayeuna

Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Cahit Turhan nyatakeun yén 2019 juta wadah TEU sareng 11,6 juta ton kargo diawali di palabuhan taun 484 sareng éta ngalaksanakeun 597 rébu kendaraan dina jalur Ro-Ro biasa di luar negeri.


Turhan nyatakeun yén aranjeunna parantos ngahontal kamajuan 80 persen dina karya infrastruktur Filyos Port sareng nyatakeun yén aranjeunna ogé bakal ilubiung dina superstruktur tender taun ieu.

Nunjukkeun yén aranjeunna parantos ngalengkepan infrastruktur Pelabuhan Aegean Kalér (Çandarlı), anu bakal janten salah sahiji 10 palabuhan panggedéna di Éropa nalika réngsé, Turhan nyatakeun yén karya superstruktur di dieu bakal dilakukeun kalayan modél BOT.

Katingalian dina Terusan Kanal Istanbul, Turhan nyarios:

"Kami dugi ka panggung lembut dina Terusan Project Terusan, anu bakal ngajagi Bosporus sareng Istanbul. Taun ieu urang bakal ngantét pikar. Urang bakal mastikeun yén panto alternatif dibuka ku ngajaga Bosphorus kabuka pikeun angkutan laut tanpa ngalanggar peryogina Montreux Straits Convention sareng Kanal Istanbul. Kami bakal ngajagi Bosphorus tina kacilakaan sareng beban bahaya. "

Film Fusionos Port Introductory


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar