İntek Kalıp ve İskele Janten Rencana Mitra Usaha Railway Tanzania

formasi intek sareng darmaga janten mitra solusi tina proyék karéta api tanzania
formasi intek sareng darmaga janten mitra solusi tina proyék karéta api tanzania

İntek Kalıp ve İskele janten mitra solusi tina Darussalam - Morogoro sareng Morogoro - Dodoma - Proyék Railway Makutupora di Tanzania, jalur karéta laju anu munggaran di Afrika Wétan.


Proyék Railway Darussalam - Morogoro sareng Morogoro - Dodoma - Makutupora, anu penting pisan tina hal kota salaku kota kota Dar es Salaam, henteu ngan ukur nyumbang kana perdagangan sareng pariwisata Tanzania tapi ogé Uganda, Rwanda, Républik Démokratik Kongo sareng Tanzania. bakal nyambung Afrika Wétan sareng Samudra Hindia. Ku cara kieu, éta bakal tiasa ngaktifkeun nagara-nagara Afrika anu henteu ngagaduhan basisir kanggo ngékspor sumberdaya bawah tanah anu saé pisan di luar negeri.

Tujuan proyék ieu nyaéta nyambungkeun kota Dar es Salaam - Mwanza ka silih ku standar SGR (Standard Gauge Railway), dimana jarak antara dua rel anu ditampi ku standar dunya nyaéta 1435 mm. Nalika garis ieu réngsé, éta bakal 1219 km. Ayeuna, hiji garis anu aya kalayan standar MGR lami sareng bukaan rel 1000 mm anu dianggo, sareng jalur anu sanésna kabina saluyu sareng kasalahan anu parantos aya. Dina parapatan jalur, desain khusus dilakukeun dina jalur pamindahan sareng dina proyék kapang tiasa dianggo pikeun nyegah lalu lintas karéta dina garis lami nalika pangwangunan jalur anyar.

Pamaréntah Tanzania bakal investasi antara Dar es Salaam - Makutupora dina tahap kahiji, sareng Makutupora - Mwanza bakal dibuka kanggo tender engké.

Sakabéh prasarana tina karéta api, kalebet electrification sareng signalization, aya dina pembuangan Yapı Merkezi, kalebet desain ti garis Darüsselam - Makutupora, kalayan panjang 541 km. Yapı Merkezi nyayogikeun sakumna kabutuhan formasi sareng perancah proyek ti İntek Kalıp ve İskele.

Daérah Darussalam - Morogoro bagian tina garis éta disebat Lot 1, sareng Morogoro - Dodoma - bagian Makutupora disebut Lot 2. Panjang Lot 1 bagian nyaéta 205 km, sareng panjang Lot 2 bagian nyaéta 336 km. Jero lingkup proyék karéta api kalayan jarak desain anu panjang 160 km / jam, 154 potongan 4.651 m sasak panjang, 4 potongan torowongan panjang 2.622 m, 42 potongan 591 m lintasan sato panjang, 68 potongan 1.701 m panjangna sareng overpasses, 1100 potongan 31.800 m culver, 14 Aya dua stasiun sareng 2 bengkel pangropéa.

Jalur ogé bakal ngalangkungan ibukota anyar, Dodoma, sareng sambungkeun Dar es Salaam sareng Makutupora. Bagian ieu, anu bakal nyayogikeun transportasi anu aman sareng dipercaya antara Dodoma sareng Dar es Salaam, ogé bakal nguatkeun visi anu ngarobah Dodoma janten modal modéren.

INTEK EMAS AND SISTEM PELAKSANA DENGAN PROSES

Struktur seni dina proyék ieu sumebar di salembar anu lega sareng aranjeunna gaduh bédana struktural anu di bawa ku géografi. Kusabab ieu, nalika nangtoskeun stok kapang anu bade dipasihkeun, sistem kapang anu béda anu bakal méré kauntungan maksimal dumasar kana tempat pamakean anu dipilih sareng aplikasi lapangan terus hasil. INTEVA balok kayu bentukna kolom sistem koloner dipaké pikeun cetakan yayasan sareng hususna citakan langsing, sareng baja PANEMAX kerangka lebar panata sistem pananggalan anu dipaké di daérah dimana géométri gedong dirobih sareng pangabutuh jangkungna kedah diperyogikeun. Sistem parancah HD 150 beban anu digunakeun salaku formasi lanté dina balok sirah sareng formasi viaduk. Dina pangangkatan ngaliwat ka tengah kota, jalur lalulintas henteu lirén di wilayah anu ditunjuk, sareng bukaan gedé anu diperyogikeun pikeun ngahontal ieu parantos dicapai ku ngagunakeun sistem MULTİTEK.

Salian ti sistem standar, sistem formasi khusus ogé tiasa digarap kanggo sadayana proyek. Anu paling penting nyaéta parancah ditunda, anu diwangun ku Pusat Gedong tuang tuang beton bertulang dina sasak baja. Propil NPU 200 dibenerkeun dina sasak baja sareng desain formasi lanté dirarancang ku mikirkeun jarak baja truss tina sasak. Nangtung konstruksi baja spésial parantos dirarancang ku INTEK pikeun bagian-bagianna di antara rumput baja tina perancah kabentuk tina taneuh sareng bagian bersudut dina dua sisi balok sirah. Pikeun wilayah kasebut, anu disarankeun dilakukeun salaku pengisi kai di sawah dina aplikasi standar, hiji desain khusus parantos dilakukeun sareng diterapkeun suksés dina widang ieu kusabab sumber bahan sesah di Tanzania.

İntek Formwork sareng Scaffolding Jumlah anu Digunakeun dina Proyék:
Corak Peletakan Culvert sareng Sato: HD 150: A = 3240 m2 - H = 360 - 890 cm - t = 65 - 125 cm
Pola Lantai Beam Kepala: HD 150: A = 255 m2 - H = 450 - 620 cm) 12 sét
Cikimbazi Viaduct Floor Formwork: HD 150 - MULTİTEK: A = 1460 m2 - H = 722 - 888 cm - t = 30-180-210-360
Jambatan baja Gantung Ningkatkeun Gawé: A = 1078 m2 - t = 20-38,3 cm
Pola Cangkret sareng Sato Kawin Corak PANEMAX: 1120 m2 - H = 360 - 690 cm
Pancaran panerapan gelas INTEVA: A = 753 m2 - H = 300 cm
Tepi Kawat kaki Kerang INTEVA: A = 950 m2 - H = 400 - 510 - 658 - 858 cm
Bendungan Yayasan Dijaringan Kaki INTEVA: A = 287.5 m2 - H = 190 - 250 cm
Kolom Kaki Tengah Babak Forms SCS: 8 set
Cikimbazi Viaduct Curtain Formwork INTEVA: A = 266 m2 - H = 132 cm
Parancah INTESAFE: A = 5300 m2 - H = 1400 cm
Tangga Menara HD 150: 5 set H = 750 - 2000 cm

Ngaran Proyék: Dar es Salaam - Morogoro - Dodoma - Railway Makutupora
Investor: Tanzania Railways Corporation
Kontraktor Utama: Yapı Merkezi
Lokasi: Tanzania
Sistem anu Dipaké: HD 150 - MULTİTEK - İNTEVA - PANEMAX - İNTESAFE


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar