Garis trem Eminönü Alibeyköy Bakal ngahontal Ahir akhir 2020

garis trem eminonu alibeykoy bakal nempatkeun kana jasa dina tungtung
garis trem eminonu alibeykoy bakal nempatkeun kana jasa dina tungtung

Présidén İBB Ekrem İmamoğlu, Kabataş - Mecidiyeköy - ngalaksanakeun drive test anu munggaran dina Mecidiyeköy - Garis Mahmutbey, anu mangrupikeun fase mimiti Mahmutbey Metro Line. Walikota İmamoğlu ngumumkeun yén fase mimiti jalur bakal ngamimitian dilayanan dina 19 Mei, sareng jalur trem Eminönü-Alibeyköy bakal nyumponan warga Istanbul dina triwulan akhir 2020.

Jalan anu nembé tiasa dianggo ...


Ekrem İmamoğlu, anu ngabuka Mecidiyeköy Metrobus Line Pedestrian Connection, anu parantos dianggakeun kusabab konstruksi garis anu ditaroskeun, sareng anu konstruksi parantos parantos réngsé, nyaéta dina Train Train M7 anu dirarancang tanpa supir ku pamimpin luhur IMM sareng Konsul Jenderal Perancis, Bertnard Buchwalter, sareng ti Mecidiyeköy. ngadamel perjalanan 30 menit ka Stasion Tekstilkent dimana pusat kendali garis na. Sanggeus nalungtik pusat kontrol, İmamoğlu ngabahas inpormasi téknis ngeunaan garis sareng proyék-proyék anu bakal katambah di hareup.

"Bakal ngagampangkeun beungbeurat Istanbul"

Kabataş Walikota Mechatiyekoy - Mahmutbey Metro Line, anu mangrupikeun tahap munggaran tina garis Mecidiyekoy - Mahmutbey, bakal diluncurkeun dina 19 Méi, sareng nyarios yén jalur éta bakal ngagampangkeun beban beurat dina lalulintas Istanbul, khususna métrémus. Salian ieu, Ekrem İmamoğlu nyatakeun yén anjeunna digawé sacara intensif dina garis Eminönü - Alibeyköy saperti kieu:

"Eminönü - Alibeyköy dugi ka ahir taun 2020"

"Garis Eminönü-Alibeyköy mangrupikeun karya munggaran urang anu leumpang dina ceuli. Anjeunna ogé ngadamel usaha anu saatos nuju akhir taun 2020 pendak sareng Istanbulites dina triwulan terakhir. Ieu stasioner, titik anu nangtung nalika urang sumping. Kami sumping ka dieu sareng ningali kaayaan tempat ieu 5-6 bulan katukang. Kami ngagaduhan babaturan anu ngahadiran. Kuring émut nuju akhir bulan Juli. Kami jaga pisan. Ampir kitu, saminggu sakali, urang ngalakukeun agenda sareng penilaian kaayaan pikeun jalur subway urang. e.g. Garis Bostancı-Dudullu mangrupikeun garis anu kuring bosen pisan sareng sedih. Kusabab éta mangrupikeun bagian tina E-5, anu ngagaduhan tempat parkir 1000 kendaraan, nyakup sababaraha karya dina posisi transfer anu penting pisan, tapi ogé nyambung sareng garis laut. Ayeuna, parangkat kana rencana investasi mangrupikeun kagiatan anu masihan jalan pikeun urang pikeun nimukeun sumber dana. Salaku IMM, ieu mangrupikeun padamelan anu khusus anu ku kuring parantos museurkeun ngalaksanakeun gancang pisan ieu. Aya garis anu pohara berharga anu ngamajukeun jalma-jalma sareng daérah bisnisna, ogé ngalangkungan halangan-halangan di E-5, turun ka Bostancı sareng pantai, ngalangkungan garis minibus. Éta penting pikeun urang nambihan suku dina rencana investasi. Di hiji sisi, kami parantos nampi 3 jajaran. Kita Hayu sareng garis Göztepe sareng Ümraniye ... Kita Hayu sareng garis Sultanbeyli-Çekmeköy ... Kita Hayu sareng garis Tuzla-Pendik ... Anu aranjeunna sambungkeun ka Sabiha Gökçen nganggo hiji ceuli, jalur Tuzla-Pendik kami ... Garis penting. Nyatana, urang merencanakeun baris urang di sisi Anatolia urang teras hirup pisan sareng leumpang pisan. Sadaya karya ieu kami parantos nyarios, kami badé ngiringan gancang ngahontal poténsi kami dina 2024 kilométer dina 600, sareng jalur anu dilakukeun ku Menteri Angkutan. Aya bagian tina garis ieu anu bakal diasupan dina taun 2020 sareng 21. Penting pisan, berharga. Kami bungah. Kami nuju damel pikeun ngenalkeun warga masarakat sacara intensip ka metro di Istanbul. Proyék anyar kami bakal jadi tambahan. Sakumaha anjeun nyarios, kuloneun Istanbul mangrupikeun korban tina arti ieu. Hususna; Baris kami, anu ngalangkungan Başakşehir sareng nyumponan bagian Bahçeşehir-Esenyurt saatos Mahmutbey, sami ogé Beylikdüzü… Ieu subway Beylikdüzü mangrupikeun karya metro anu parantos ngantosan 17 taun. Kalayan bagian tina subway Beylikdüzü anu dihubungkeun ka Sefaköy, kami teraskeun ngulik inténsif ngeunaan tingkat, padamelan, desain proyék sareng pembiayaan. Kuring malah ngagaduhan pengarahan tentang hal minggu ieu. Mudah-mudahan, urang bakal ngumumkeun lembut pikeun warga urang salaku mungkin. "

Pangaruh garis Mecidiyeköy-Mahmutbey dina lalu lintas

Ngingetan yén angkutan antara Mecidiyeköy sareng Mahmutbey parantos ngahontal 1,5 jam salami jam puncak, Ekrem İmamoğlu nyatakeun yén waktos ieu bakal ngirangan 30 menit kalayan pambukaan jalur metro:
"Kami ngobrol ngeunaan 15 stasiun, 1 juta panumpang sadinten. Ieu mangrupikeun jalur kalayan kapasitas anu tinggi pisan. Salajengna, nalika jalur Mahmutbey-Esenyurt diaktipkeun, éta ogé bakal cocog pikeun operasi kendaraan 8-kendaraan. Ieu sanés sanés sanés Mecidiyeköy-Mahmutbey, KabataşBakal janten garis anu bakal kalebet Beşiktaş di Beşiktaş sareng teras ka Esenyurt. Sistem di ruangan kontrol urang, anu anjeun ukur ningal, bakal janten proyék anu ngalangkungan sistem ieu sareng gaduh kapasitas sareng poténsi pikeun ngatur sistem-sistem anu aya dina waktuna. "

Karéta api bawah tanah munggaran tina Sisi Éropa…

Kabataş Mecidiyeköy - Garis Mahmutbey, anu mangrupikeun tahap munggaran tina jalur anu dirancang antara Istanbul sareng Esenyurt salaku garisan metro driver driver gratis anu pinuh sacara otomatis di Sisi Eropa, bakal jadi jalur metro kalayan kapasitas panumpang pangluhurna nagara urang. garis Kabataş bagian ieu lembut nyalira salaku ka-2. Bagéan antara Mahmutbey sareng Esenyurt bakal dirawat salaku tahap katilu. Mecidiyeköy anu jarakna 3 kilométer - Garis Mahmutbey ngagaduhan kapasitas ngalaksanakeun 18 panumpang dina 28 menit dina hiji arah.

Kalayan pembukaan tahap ieu baris lengkep;

Baris metro M2 Yenikapı-Hacıosman sareng operasi metrobus di stasion Mecidiyeköy,
Kalayan jalur trem T5 Eminönü-Alibeyköy di stasion Alibeyköy,
Ku jalur trem T4 Topkapı-Masjid Selam di stasion Karadeniz Mahallesi,
Integrasi sareng jalur metro M3 Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir bakal disayogikeun di stasion Mahmutbey.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar