Garis Tram Eminönü Alibeyköy pikeun Balasan dina Tungtung 2020

garis trem eminonu alibeykoy bakal nempatkeun kana jasa dina tungtung
garis trem eminonu alibeykoy bakal nempatkeun kana jasa dina tungtung

Présidén İBB Ekrem İmamoğlu, Kabataş – Mecidiyeköy – Mahmutbey Metro Hattı’nın birinci etabı olan Mecidiyeköy – Mahmutbey hattında ilk test sürüşünü gerçekleştirdi. Başkan İmamoğlu, hattın ilk etabının 19 Mayıs’ta hizmet vermeye başlayacağını, Eminönü-Alibeyköy tramvay hattının ise 2020’nin son çeyreğinde İstanbullularla buluşacağını duyurdu.

Jalan anu nembé tiasa dianggo ...


Ekrem İmamoğlu, anu ngabuka Mecidiyeköy Metrobus Line Pedestrian Connection, anu parantos dianggakeun kusabab konstruksi garis anu ditaroskeun, sareng anu konstruksi parantos parantos réngsé, nyaéta dina Train Train M7 anu dirarancang tanpa supir ku pamimpin luhur IMM sareng Konsul Jenderal Perancis, Bertnard Buchwalter, sareng ti Mecidiyeköy. ngadamel perjalanan 30 menit ka Stasion Tekstilkent dimana pusat kendali garis na. Sanggeus nalungtik pusat kontrol, İmamoğlu ngabahas inpormasi téknis ngeunaan garis sareng proyék-proyék anu bakal katambah di hareup.

"Bakal ngagampangkeun beungbeurat Istanbul"

Kabataş – Mecidiyeköy – Mahmutbey Metro Hattı’nın ilk etabı olan Mecidiyeköy – Mahmutbey hattının 19 Mayıs’ta devreye sokulacağının müjdesini veren Başkan İmamoğlu hattın, başta metrobüs olmak üzere İstanbul trafiğinde yoğun bir yükü hafifleteceğini söyledi. Bunun yanı sıra Eminönü – Alibeyköy hattıyla ilgili yoğun bir şekilde çalışmalarının devam ettiğini belirten Ekrem İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eminönü - Alibeyköy dugi ka ahir taun 2020"

"Garis Eminönü-Alibeyköy mangrupikeun karya munggaran urang anu leumpang dina ceuli. Anjeunna ogé ngadamel usaha anu saatos nuju akhir taun 2020 pendak sareng Istanbulites dina triwulan terakhir. Ieu stasioner, titik anu nangtung nalika urang sumping. Kami sumping ka dieu sareng ningali kaayaan tempat ieu 5-6 bulan katukang. Kami ngagaduhan babaturan anu ngahadiran. Kuring émut nuju akhir bulan Juli. Kami jaga pisan. Ampir kitu, saminggu sakali, urang ngalakukeun agenda sareng penilaian kaayaan pikeun jalur subway urang. e.g. Garis Bostancı-Dudullu mangrupikeun garis anu kuring bosen pisan sareng sedih. Kusabab éta mangrupikeun bagian tina E-5, anu ngagaduhan tempat parkir 1000 kendaraan, nyakup sababaraha karya dina posisi transfer anu penting pisan, tapi ogé nyambung sareng garis laut. Ayeuna, parangkat kana rencana investasi mangrupikeun kagiatan anu masihan jalan pikeun urang pikeun nimukeun sumber dana. Salaku IMM, ieu mangrupikeun padamelan anu khusus anu ku kuring parantos museurkeun ngalaksanakeun gancang pisan ieu. Aya garis anu pohara berharga anu ngamajukeun jalma-jalma sareng daérah bisnisna, ogé ngalangkungan halangan-halangan di E-5, turun ka Bostancı sareng pantai, ngalangkungan garis minibus. Éta penting pikeun urang nambihan suku dina rencana investasi. Di hiji sisi, kami parantos nampi 3 jajaran. Kita Hayu sareng garis Göztepe sareng Ümraniye ... Kita Hayu sareng garis Sultanbeyli-Çekmeköy ... Kita Hayu sareng garis Tuzla-Pendik ... Anu aranjeunna sambungkeun ka Sabiha Gökçen nganggo hiji ceuli, jalur Tuzla-Pendik kami ... Garis penting. Nyatana, urang merencanakeun baris urang di sisi Anatolia urang teras hirup pisan sareng leumpang pisan. Sadaya karya ieu kami parantos nyarios, kami badé ngiringan gancang ngahontal poténsi kami dina 2024 kilométer dina 600, sareng jalur anu dilakukeun ku Menteri Angkutan. Aya bagian tina garis ieu anu bakal diasupan dina taun 2020 sareng 21. Penting pisan, berharga. Kami bungah. Kami nuju damel pikeun ngenalkeun warga masarakat sacara intensip ka metro di Istanbul. Proyék anyar kami bakal jadi tambahan. Sakumaha anjeun nyarios, kuloneun Istanbul mangrupikeun korban tina arti ieu. Hususna; Baris kami, anu ngalangkungan Başakşehir sareng nyumponan bagian Bahçeşehir-Esenyurt saatos Mahmutbey, sami ogé Beylikdüzü… Ieu subway Beylikdüzü mangrupikeun karya metro anu parantos ngantosan 17 taun. Kalayan bagian tina subway Beylikdüzü anu dihubungkeun ka Sefaköy, kami teraskeun ngulik inténsif ngeunaan tingkat, padamelan, desain proyék sareng pembiayaan. Kuring malah ngagaduhan pengarahan tentang hal minggu ieu. Mudah-mudahan, urang bakal ngumumkeun lembut pikeun warga urang salaku mungkin. "

Pangaruh garis Mecidiyeköy-Mahmutbey dina lalu lintas

Ngingetan yén angkutan antara Mecidiyeköy sareng Mahmutbey parantos ngahontal 1,5 jam salami jam puncak, Ekrem İmamoğlu nyatakeun yén waktos ieu bakal ngirangan 30 menit kalayan pambukaan jalur metro:
“15 istasyondan, günde 1 milyon yolcudan bahsediyoruz. Çok yüksek taşıma kapasiteli bir hat bu. Daha sonrasında, Mahmutbey-Esenyurt hattı devreye girdiğinde de burası, 8’li araç çalışmasına uygun hale de gelecek. Sadece burası bir Mecidiyeköy-Mahmutbey hattı değil, Kabataş’ı, Beşiktaş’ı içine katan ve devamında da Esenyurt’a kadar devam eden vagonları da içinde barındıracak bir hat olacak. Az önce gördüğünüz kontrol odamızdaki sistem, bütün bu sistemi içine alan ve zaman içinde de bittikçe, o sistemleri de yönetebilecek kapasiteye ve potansiyele sahip bir projeye dönüşecek.”

Karéta api bawah tanah munggaran tina Sisi Éropa…

Kabataş ile Esenyurt arasında Avrupa Yakası’nın ilk tam otomatik sürücüsüz metro hattı olarak projelendirilen hattın 1. etabı olan Mecidiyeköy – Mahmutbey hattı, hali hazırda ülkemizin en yüksek yolcu kapasitesine sahip metro hattı olacaktır. Hattın Kabataş kesimi 2. etap olarak ayrıca ihale edilmiştir. Mahmutbey-Esenyurt arasındaki kesimi ise 3. etap olarak ihale edilecektir. 18 kilometre uzunluğundaki Mecidiyeköy – Mahmutbey hattı, tek yönde 28 dakikada 86.400 yolcu taşıma kapasitesine sahip.

Kalayan pembukaan tahap ieu baris lengkep;

Baris metro M2 Yenikapı-Hacıosman sareng operasi metrobus di stasion Mecidiyeköy,
Kalayan jalur trem T5 Eminönü-Alibeyköy di stasion Alibeyköy,
Ku jalur trem T4 Topkapı-Masjid Selam di stasion Karadeniz Mahallesi,
Integrasi sareng jalur metro M3 Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir bakal disayogikeun di stasion Mahmutbey.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar