Mobil Karéta Api Karéta Api 12-Kilogram Ruksak di Kahramanmaraş

karéta karéta heromarasta ngagiring karéta karéta kilométer
karéta karéta heromarasta ngagiring karéta karéta kilométer

Kacilakaan kajantenan isuk ieu nalika gerbong tina karéta api 53519 anu ngalantarankeun tambang antawisna Stasion Narlı Stasion Pazarcık di Kahramanmaraş sareng stasiun distrik Türkoğlu ditarik. Dina kajadian kasebut, karéta api 12 kilometer rusak lamun gerbong ditarik.


Panumpang Fırat Express, anu nyababkeun penerbangan Elazig-Adana dina rél karéta ditutup alatan kacilakaan, dicandak ti Stasiun Türkoğlu ku beus sareng dipasihan ka Stasion Narlı.

Nalika teu aya kacilakaan atanapi tiwas dina kacilakaan, maka ditaliti kunaon gerbong anu diturunkeun.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar