Güzelyalı 19/1 Jalan jalan Dibuka Jalan Raya

jalan jalan guzelyali dibuka pikeun patalimarga
jalan jalan guzelyali dibuka pikeun patalimarga

Perbandaran Metropolitan Mzmir DirectorZSU Direktorat Jenderal parantos hasil dina Güzelyalı 19/1 Street, anu ngahubungkeun Jalan Mithatpaşa ka Boulevard Mustafa Kemal Sahil, sareng muka jalan nuju jalan-jalan. Warga daérah senang ku padamelan sareng awal awal.


Izmir Metropolitan Munisipalitas İZSU Diréktur Jenderal ngaluarkeun gratings baja di jalan dimana Polygon Stream nyumponan laut dina kaayaan yén éta nyiptakeun bahaya lalu lintas sareng nyababkeun polusi bising. Dina kerangka kerja ngarobih culvert, gratings baja di Güzelyalı Mahallesi 19/1 Sokak (kaluar ka Mustafa Kemal Sahil Boulevard via Mithatpaşa Street) dibongkar. Nyarios yén screws ngahubungkeun gratings baja kana témbok sisi aliran nyababkeun sora nalika ngalangkungan kandaraan tonnage beurat, para pejabat İZSU nyatakeun yén duanana bisingan sareng kamungkinan kamungkinan dicegah ku angkat tina parut.

Warga sugema

Tim İZSU netepkeun konkrit dina rute 95-meter. Saatos ngabéréskeun asphalting Departemen Ilmu Élmu, jalan dibuka pikeun lalu lintas kendaraan. Renovasi karya, anu rencanana siap dua bulan, réngsé samentawis 21 dinten.

Warga anu hirup di daérah éta wareg dina éta proyék. Fuat Karadeniz, anu parantos nyalira di Güzelyalı salami 21 taun, saurna, "Baheula, urang seueur rame kusabab gratings baja. Aya ogé seueur keluhan ti tatangga urang linggih di gedong. Usaha ayeuna saé saé. Kami hatur İzmir munisipalitas Metropolitan pikeun jasa na. ” Ayşegül Taşbaş, salah sahiji warga daérah, nyarios, "Kuring di tempat kuring di Güzelyalı sareng kuring nganggo jalur ieu sacara teratur. Teu mustahil pikeun kuring ngaliwat tumit. Ogé, bising na ngaleungitkeun. Éta tiasa dianggo saé. ”Anjeunna nyatakeun kapuasan na. Zeren Çelebioğlu, anu damel di Güzelyalı, ngaevaluasi karya sapertos kieu: "Kami sataun di dieu di Güzelyalı, kantor kami. Kami kantos sesah nyebrang pejalan kaki dina jalan anu ngawangun grid. Kami ngalaman sababaraha kasusah nalika ngalangkungan piaraan kami. Dina sababaraha titik, ngan aya tempat anu urang tiasa maot. Aya jalma anu malah ngarusak barang-barang pikeun ngagiling. Kami resep pisan yén jalan ieu parantos diatur. Masalah heubeul kami ngiles ".


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar