Halangan Angin parah ka BUDO sareng Éksporisi Mobil kabel di Bursa

halangan angin parna pikeun budo sareng kabel mobil jasa di bursa
halangan angin parna pikeun budo sareng kabel mobil jasa di bursa

Sababaraha perjalanan Laut Bassa '(BUDO) dinten ayeuna parantos dibatalkeun kusabab kaayaan cuaca anu teu nguntungkeun. Penerbangan anu direncanakeun Bursa Teleferik dinten ayeuna ogé dibatalkeun.


Numutkeun pernyataan anu dilakukeun dina situs web BUDO, 07.00 sareng 09.30 Bursa (Mudanya) -Istanbul (Eminönü / Sirkeci), 09.30 Bursa (Mudanya) -Armutlu (Ihlas), jam 10.00 Armutlu (Ihlas) -Istanbul (Eminönü / Sirkeci) penerbangan négatip. dikaluarkeun tina program éta kusabab kaayaan cuaca.

Salaku tambahan, 10.00 sareng 13.00 Istanbul (Eminönü / Sirkeci) -Bursa (Mudanya), 13.00 Istanbul (Eminönü / Sirkeci) -Armutlu (Ihlas) sareng Armutlu (Ihlas) -Bursa (Mudanya) tabuh 14.25 moal tiasa sayogi.

Pembatalan kali telepon

Mobil kabel, anu nyayogikeun transportasi alternatif antara pusat kota Bursa sareng Uludağ, moal tiasa janten dinten ayeuna kusabab angin kenca.

Dina pernyataan anu dilakukeun ku Bursa Teleferik AŞ, éta diumumkeun yén angin beurat di daérah éta mujarab ku kituna ropeway henteu tiasa dilayanan sapanjang dinten.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar