Latihan Intertwined pikeun Supir EGO sareng Warga

ic pendidikan pendidikan es sareng warga kanggo ego sofor
ic pendidikan pendidikan es sareng warga kanggo ego sofor

Pikeun anu munggaran, Ankara Metropolitan Munisipalitas EGO General Director Organisisi parantos latihan prakték dimana driver anu nganggo kendaraan angkutan umum tiasa komunikasi sacara efektif sareng warga. Pelatihan anu bakal diteruskeun dugi ka ahir bulan Pebruari dirojong ku pintonan téater.


Perbandaran Ankara Metropolitan terus nerapkeun metode anu béda dina "Semina Pembangunan Pribadi" kanggo para staf.

Direktorat Jénda EGO, anu museurkeun palatihan jasa dina palayanan, nyangking supir beus sareng warga pikeun anu pertama.

APLIKASI LAMPIRAN DENGAN PITAKUAN

Salila pelatihan anu dipasihkeun ka supir anu damel di 5 Kantor Cabang Daérah dina Diréktur Beus; Pola tingkah laku pikeun kelompok anu kirang (cacad, sepuh sareng hamil sareng kulawarga sareng murangkalih) dijelaskeun.

Nalika Munisipalitas Metropolitan museurkeun jasa kana prioritas prioritas warga, 2 supir beus dibawa babarengan sareng warga anu ngawadul ka 500 Tables Biru.

Anggota Fakultas Universitas Hacettepe Dr Dina palatihan anu dipasihkeun ku Şefika Şule Erçetin, para supir beus dilaporkeun ngeunaan metode komunikasi anu efektif sareng warga.

PENDIDIKAN DIPENGKEUN DENGAN GAMES PELUANG

Pelatih anu dirojong ku aktor téater di Ankara Metropolitan Perumahan Kabudayaan sareng Dinas Sosial Departemen Kulawarga Pusat bakal diteruskeun dugi ka ahir Pebruari.

Nalika warga ngagaduhan kasempetan pikeun ngajelaskeun kasusah sareng paripolah anu disayogikeun ku supir beus nalika nganggo angkot umum, masalahna direngsekeun sumber sumber masalah sareng aturan kahadean anu dibéré conto pikeun duanana pihak.

TENAGA KELUANGAN

Supir beus Burak Birincioğlu, anu ngahadiran latihan anu diayakeun ku EGO, nyarios, "Di dieu, kami nyayogikeun suasana kulawarga. Urang duanana nyatakeun masalah kami sareng ningali masalah anu dialaman di dieu, "saur Sinem Ersoy, indung Büşra Ersoy, saurang pasién sareng Serabral Palsy, saurna," Latihan ieu penting pisan tina hal universitas sareng aksés di Ankara. Kusabab individu anu cacad sareng jalma-jalma anu ngiringan aranjeunna kedah nganggo daérah anu tiasa diaksés pikeun ngiringan komunitas sacara umum. Anu paling penting pikeun ieu nyaéta transportasi umum. Saé pisan pikeun ngawujudkeun masalah sareng prosés anu dialam ku cara ieu ku rapat pangembangan empati sapertos kitu. Pelatihan sapertos pisan berharga pikeun individu anu ditumpurkeun sareng kulawarga. "

Supir beus Hasan Korkmaz, anu nyatakeun yén aranjeunna gaduh komunikasi ka-hiji sareng warga unggal dinten tapi aranjeunna ningali komunikasi anu leres penting, saurna, "Dina pelatih ieu kami nampi, kami ngajelaskeun sacara rinci kumaha pikeun ngarawat panumpang sareng naon anu kudu lakukeun ngeunaan aturan. Éta hadé pikeun urang nyayogikeun palatihan sapertos kitu. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar