Giant Investor Aksaray Met sareng Ulukış ka Aksaray Railway at ATSO

investor raksasa aksaray patepung di ultsis sareng atsoda pikeun karéta aksaray
investor raksasa aksaray patepung di ultsis sareng atsoda pikeun karéta aksaray

pausahaan panggedena Turki urang di kalangan Mercedes-Benz Turk, Inc., Brisa Bridgestone Sabanci Tirus jeung Sütaş Ulukışla - rail internasional Aksaray dina momen titik bisa réngsé méméh Aksaray Dagang sarta Industri (ACCI) Pupuhu Cuneyt Meteors, Board Anggota Ahmet Pektaş patepung sareng Musa Akoda sareng Sekretaris Jenderal ATSO M. Murat Yılmaz di gedong jasa.


Nyarios yén jalur karéta api antara Ulukışla sareng Aksaray teu acan réngsé mangtaun-taun sareng Biaya Logistik ngiringan unggal dinten, para investor nyatakeun yén gawé bareng kedah dilakukeun pikeun Railway. Manajer Hubungan Publik Selen Altan ngawakilan Mercedes Benz Türk A.Ş, Pengurus Operasi Hubungan Umum sareng Perdagangan Luar Negeri Vahit Yazıcı ngagambarkeun Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi A.Ş sareng Pengurus Kilang Aksaray Dinçer Özmen ngalambangkeun Sütaş A.Ş ngahadiran rapat. eta némbongkeun.

Mercedes Benz Türk, A.Ş, Brisa Bridgestone Sabancı Tyre and Sütaş Perusahaan, ogé nyiptakeun pernyataan gabungan; Perusahaan kami beroperasi di propinsi Aksaray nyumbang pisan kana perekonomian kota sareng nagara, kalayan padamelan sareng ékspor anu disayogikeun. Salaku 3 perusahaan panggedéna beroperasi di Aksaray, perbelanjaan anu aya hubunganana sareng barang-barang sareng pangiriman produk di wilayah domestik sareng impor sareng ékspor ngagaduhan bagian anu penting dina total biaya produksi urang. Dina kontéks ieu, ngingetkeun kaayaan pasar saingan, penting pisan pikeun perusahaan tetep ngirangan biaya pengiriman kami sareng minimal kalayan tujuan utama kelestarian sareng perbaikan kualitas layanan. Pausahaan kami, anu nganggap karya anyar dina titik investasi di Aksaray, nundaan investasi ieu kusabab kurangna karéta api. Kami hoyong negeskeun yén urang bakal lengkep saatos léngkah-léngkah anu dilaksanakeun ku Kamar Perdagangan dan Perusahaan Aksaray, anu mangrupikeun perusahaan Aksaray Business World, sareng éta karéta api parantos janten teu bisa dielirikeun pikeun urang sareng Aksaray. "

ATSO PRESIDENT GÖKTAŞ "TO TO ANKARA"

Présidén ATSO Göktaş, anu tampi para pejabat Mercedes Benz Türk, A.Ş, Brisa Bridgestone Sabancı Tirus sareng Sütaş sareng ngadangukeun pamikiran ngeunaan karéta api, nyarios yén; "Abdi badé ngahatur nuhun perusahaan kami, anu mangrupikeun antara investor pangbadagna nagara urang sareng kota urang, pikeun ngahiji maranéhna pikeun pihak Aksaray sareng perusahaan na. Tilu perusahaan ageung éta anu nganjang ka urang nganggunakeun rébuan warga di Aksaray ayeuna sareng aranjeunna ogé nyumbang pisan pikeun ékonomi nagara sareng dayeuh. Perusahaan kami nyatakeun yén aranjeunna parantos ngahontal konsensus di jalur umum kusabab naekna biaya transportasi sareng siap nyandak naon waé léngkah. Kami parantos tepang sareng dukungan perusahaan urang, anu nyatakeun yén Politik Aksaray, Society Sipil sareng Dunya Usaha kedah ngalih ka Ankara sareng yén urang kedah narékahan supaya henteu balik deui ka Aksaray sateuacan karéta api réngsé. Sagala léngkah-léngkah anu bakal dilakukeun saatos titik ieu bakal janten léngkah-léngkah anu ditimbang mertimbangkeun kapentingan kota urang sareng dunya bisnis. Railway mangrupikeun masa depan Aksaray sareng éta mangrupikeun proyek anu teu kedah dielirakeun. Jumlah investor anu sumping ka Aksaray bakal ningkat kana ongkos anu langkung ageung kalayan datangna Railway. Salaku Kamar Perdagangan jeung Perusahaan Aksaray, kami ngadukung kaputusan anu dicandak ku 3 perusahaan ageung sareng urang mimitian ngulik anu diperyogikeun. Pangrojong politikus urang dina titik ieu sok lengkep. Kalayan dukunganna, nyaéta Power of the Mind Mind, waktos anu parantos leres ayeuna. Mugia, salaku hasil tina léngkah-léngkah ieu, Railway tender bakal réngsé sareng Railway Aksaray bakal ngahontal. Cenahna.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar