İZTAŞIT Bakal Hirup di Bergama

iztasit bakal hirup di bergama
iztasit bakal hirup di bergama

Izmir Walikota Metropolitan Tunç Soyer patepang sareng mukhtar Bergama. Pasamoan nembé jam lima. Tunç Soyer masihan warta saé pikeun seueur proyék anu bakal di lakukeun di kabupaten, tina angkot ka infrastruktur, tatanén nepi ka proyék sosial.


Rapat Mukhtar ngeunaan Walikota Izmir Metropolitan Tunç Soyer dimimitian di kabupaten jauh pikeun milari solusi gancang ku ngaidentipikasi masalah warga. Tunç Soyer patepang sareng Mukhtars Bergama ayeuna. Walikota Soyer Bergama Hakan Koştu ngahadiran rapat di situs konstruksi anu dipimilik ku İZBETON sareng anjeunna ngarobih catetan ku 137 muhtars hiji-hiji.

İZTAŞIT bakal sumping ka Bergama

Salila rapat éta, anjeunna masihan informasi ngeunaan hasil anu aranjeunna rencanana pikeun dilakukeun dina Soyer Bergama. Nyarios yén aranjeunna bakal nerapkeun aplikasi İZTAŞIT di Bergama, Soyer ogé nyarios ngeunaan proyék anu bakal manjangkeun garis İZBAN ti Aliağa ka Bergama: "Salaku İzmir Metropolitan Munisipalitas, urang bakal ngawangun stasion, jaba jalan sareng overpasses. TCDD baris ngajantenkeun garis sareng pasang sistem sinyalna. Nalika aranjeunna nyarios 'ok' kami siap ngawangun stasion ”

Dua fasilitas limbah biologis maju

İlçenin evsel atık su sorununu çözmek için Yeniköy ve Kadıköy’de ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacağını ve 49 yerleşim yerine de paket arıtma tesisi yapılacağını açıklayan Soyer, Karalar Mahallesi’ne içme suyu paket arıtma tesisinin yapımı için de talimat verdi.

Izmir Munisipal Metropolitan ogé bakal tuang aspal 2020 kilométer ka kacamatan dina 59, ngalebetkeun 150 méter pasagi kobblestones konci sareng ngadamel 350 rébu méter pasagi palapis permukaan.

Bantosan pikeun pertanian sareng pertanian sato

Dumasar kana permintaan koperasi anu diadegkeun ku Kapala Daerah Dagestan Suat Karameşe, Soyer nyebatkeun yén aranjeunna tiasa ngalebetkeun daérah ieu dina proyék distribusi kebo pikeun ngadukung pembiakan kebo di Selçuk. Soyer ogé nyatakeun yén aranjeunna nawar ngadegkeun pabrik minyak zaitun di Bozköy sareng ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngamimitian mésér susu tina koperasi anu diadegkeun ku produsén di Sekik Mahallesi.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar