Railway Fair pikeun Nguatkeun Eskişehir

Railway Fair pikeun Nguatkeun Eskişehir
Railway Fair pikeun Nguatkeun Eskişehir

Présidén ETO Metin Güler nekenkeun yén paméta karéta api sareng kongres anu diayakeun di kota urang dina bulan April bakal nyumbang kana daya saing Eskişehir sareng promosi sektor sistem karéta api di dunya.


Metin Güler, Présidén Kamar Dagang Eskişehir, ngevaluasi Rail Industry Show (Rail Industry Show) anu bakal diayakeun ku Pameran Modérn dina tanggal 14-16 April 2020. Sebutkeun yén pameran éta, anu bakal diselenggara ku Eskişehir Adil Pusat Konvénsi, bakal nyorot sisi saingan tina Eskişehir, Güler nyatakeun yén pameran éta bakal nyumbang kana promosi industri sistem rel, anu mangrupikeun salah sahiji utama industri Eskişehir, di arena internasional. Nyebutkeun yén aranjeunna tujuankeun pikeun ngatur pameran khusus di daérah-kota anu kuat nalika nyiapkeun kabébasan Eskişehir Fair Convention Center, Güler nyatakeun yén Inprastruktur Railway Industry and Technologies Fair mangrupikeun bagian tina visi ieu. Güler nyatakeun yén lokomotif 100% produksi di Turki dina Eskisehir, Eskisehir adil berkat economies of economies skala bakal strengthened deui sektor rail, nu salah sahiji pasukan nyetir, cenah.

Bakal janten subuh gugah pikeun sistem rel sacara adil

Nyarios yén aranjeunna ningalian Infrastruktur Industri sareng Téhnologi Fair di Eskişehir salaku awal pikeun ngagemkeun jiwa Behiç Erkin sareng tetep dina karéta api, Güler nyatakeun yén perusahaan penting sapertos Siemens Mobility, TÜLOMSAŞ, TCDD Tasimacilik, Bureau Veritas, Harting bakal milu dina pameran. Nyarios yén karya diteruskeun ku dukungan Kamar Perusahaan Eskişehir pikeun mawa rombongan mésér ti luar negeri, Güler nyebatkeun yén tujuanana nyumbang kana ékspor Eskişehir.

Kongrés pikeun nguatkeun arah kompetitif Eskişehir dina karéta api

Kéngingkeun pentingna kongres anu bakal dilakukeun dinten sateuacan pameran éta, Güler nyatakeun yén RAILFIN - Railway Investment and Financing Congress bakal dilaksanakeun di Pusat Kongrés Vehbi Koç dina 13 April, kerjasama sareng Adam Smith Konperénsi. Nyarios yén kongresi mangrupikeun salah sahiji prestasi penting Eskişehir, Güler nyatakeun yén profésional, anu mingpin industri karéta api, bakal sasarengan dina Eskişehir berkat kongrés sahingga, sisi kompetitif Eskişehir dina industri karéta api bakal langkung kuat.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar