IETT: Aplikasi Metrobus Keluhan Metrobus Turun ku 8,6 Persén

Keluhan Filed pikeun metrobus
Keluhan Filed pikeun metrobus

IETT nyieun kamajuan dina garis anu nampi kalolobaan aduan sareng padamelan anu dilaksanakeun dina laporan keluhan. Hasil tina karya biasa anu dilakukeun, aya panurunan 8,6 persén di keluhan sareng panurunan 3 persén di keluhan umum.


Direktorat Jaman IETT, salah sahiji perusahaan gabungan Istanbul Munisipalitas Metropolitan (IMM), parantos ningkatkeun jumlah perjalanan tina 44 rébu 1 ka 7 24 per dinten dina jalur Metrobus, anu nyayogikeun jasa kanggo 6 juta panumpang 900 jam sadinten sareng 7 stasiun.

Perbaikan ogé dilakukeun dina garis. TÜYAP, Avcılar, Şirinevler, anu nyayogikeun jasa kaamanan 24 jam, CevizliLuhurna di kebon anggur, Stasion Edirnekapı sareng Zincirlikuyu parantos sayogi kalebet wargi sareng kakirangan dugi ka énjing. Proyék pembaharuan diciptakeun kanggo angkat sareng tangga, anu sering gagal. Usaha parantos ngamimitian ngagabung sareng stasiun Beşyol sareng Florya sareng ngawangun stasion anu langkung ageung sareng langkung saé.

STATIKAN ALTUNİZADE MANGSAKEUN

Di Stasion Metrobus Altunizade, saatos integrasi sareng metro, alat kéngingkeun sareng turnstiles aya dina titik awal sareng tungtung overpass. Ku kituna, overpass sareng dénsitas turnstile diréduksi. Salaku tambahan, ku ngadamel platform undeuran di stasion, karya ekspansi sareng perbaikan ieu dilaksanakeun di lawang panumpang sareng jalan kaluar. Kawasan kaluar tambahan diciptakeun ku ngaluaskeun panumpang Station Altunizade. Wewengkon penumpang Zincirlikuyu ogé dikembangkeun. Ku cara kieu, lawang sareng stasion sénting parantos lega, jumlah keluhan parantos dikirangan.

TEMPAT TUNGGAL TUNGGAL

IETT ngaluncurkeun aplikasi Signing pikeun Metrobus eureun pikeun warga ngantosan di tempat anu saé. Lalu lintas kendaraan Metrobus dikirangan ku nerapkeun sinyal panunjuk arah frekuensi ka Beylikdüzü sareng Söğütlüçeşme.

10 PERCENT DECREASE IN MOBİETT APLIKASI

Gawéna dina pembaruan alat GPS dina sadaya kendaraan anu nyambung ka IETT dimimitian. Proses ieu direncanakeun pikeun réngsé dina waktu anu singget. Ku cara kieu, bakal dipastikeun yén panumpang anu ngantosan di stasion bakal ngagaduhan aksés langkung saé pikeun inpormasi iraha wahana bakal sumping. Dina aplikasi Mobiett, anu mangrupikeun salah sahiji keluhan utama Istanbulites, inovasi dilakukeun dina infrastruktur sareng antarmuka. Salian nambihan fitur-fitur anyar sapertos personalisasi, ngantosan di eureun, versi énggal bakal sayogi sareng peluncuran dina Maret, anu nyayogikeun fasilitas aksés énggal pikeun anu ditumpurkeun.

Pikeun MOBİETT, sadaya sistem jaringan parantos dipindahkeun ka server lokal, sareng struktur anu langkung ageung parantos didamel, kalebet layanan inpormasi jasa. Salaku tambahan, mékanisme alarem didamel pikeun nginpokeun ka server sateuacan gangguan jasa, sareng intervensi awal sareng gangguan layanan dicegah.

PALING GAMPANG NU TARI NYANGGO

Rata-rata 35 rébu aplikasi dilakukeun pikeun IETT unggal minggu. 15-20 persén aplikasi ieu diwangun ku keluhan. Klasifikasi keluhan warga Istanbul, Diréktur Jasa Layanan Pelanggan IETT nyiptakeun daptar dina dasar. IETT ngalaksanakeun studi komprehensif pikeun méréskeun masalah ku cara nalungtik keluhan hiji-hiji. Salaku hasil tina ulikan ieu, aya panurunan 100 persén jumlah keluhan dina dasar 3 rébu perjalanan dina taun ka tukang.

IETT ngeprak armadana nganggo rarancang anu saé sahingga masarakat Istanbul tiasa nampi palayanan langkung saé. Warga Istanbul tiasa ngirim sadayana pamundut, saran sareng keluhan ngaliwatan ALO 153 Call Center, aplikasi MOBİETT, akun média sosial IETT sareng situs wéb.

MAJLIS METROBUS ISTANBUL


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar