Kandaraan Angkutan Pausahaan anu Dibakar dina Ordu

tentara ngabasmi kandaraan transit massa
tentara ngabasmi kandaraan transit massa

Munisipal Metropolitan Ordu ngalaksanakeun kajian anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun lingkungan kabersihan pikeun warga dina kendaraan angkutan umum ngalawan virus sareng mikroba.


Munisipalitas Metropolitan ngalaksanakeun pagawéan disinféksi kana kendaraan angkutan umum anu seueur jalma unggal dinten. Dina beberesih anu lengkep, unggal titik dibersihkeun, kalebet interior beus, windows, kabin supir, gagang, panangan korsi panumpang, lantai, siling, atap luar sareng beberesih sudut handap. Dina kontéks ieu, warga tiasa ngarambat dina cara anu séhat sareng aman dina beus anu nyayogikeun jasa transportasi umum, anu sering dianggo.

"KANGGO SULANGAN"

Nyayogikeun inpormasi ngeunaan padamelan anu dilakukeun, Sefa Okücü, Kepala Dinas Perlindungan Lingkungan sareng Pengawalan Lingkungan, "Salaku Munisipalitas Metropolitan, kami ngalaksanakeun langkah-langkah urang pikeun ngalawan panyawat panyakit anu parah. Dina kontéks ieu, tim kami terus-terusan ngusahakeun disinféksi ku supados warga urang tiasa ngarambat dina angkutan umum ku cara anu séhat. Kandaraan disinfected nganggo zat anu henteu ngarugikeun kasehatan manusa. Karya pikeun ngabasmi angkutan umum bakal diteruskeun dina interval anu teratur. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar