Museum Mobil Nasional GUNCEL, Museum Art Art Gunsel, diadegkeun.

Museum Seni Gunsel GUNSEL, Mobil Nasional TRNC diadegkeun
Museum Seni Gunsel GUNSEL, Mobil Nasional TRNC diadegkeun

Kurang leuwih 20 Karya Cypriot sareng Artis Dunya anu dileler dunya bakal dilaksanakeun di "Günsel Art Museum", anu bakal dibuka di Nicosia Derebo dina 700 Pebruari, dinten anu Günsel bakal diwanohkeun.


"Günsel Art Museum" tina "Günsel", mobil domestik sareng nasional nagara urang, diadegkeun. "Günsel Art Museum", dimana kira-kira 700 karya Cypriot sareng Artis Dunya anu dileler Turki bakal lumangsung, bakal dibuka dina dinten anu sami sareng perkenalan "GÜNSEL", anu bakal di promosikeun di Elexus Hotel dina 20 Pebruari.

Ngahasilkeun pentingna pikeun integritas masarakat, kulawarga Günsel bakal ngarencanakeun ngabagi idéntitas budaya Siprus sareng lingkungan seni nasional sareng internasional kalayan musium anu diadegkeun. Kurang leuwih 700 karya seniman anu unggul pangajén ti Siprus sareng Turki Dunya bakal dipamerkeun di musium. Musium ieu bakal kalebet lukisan minyak sareng acrylic, cét asli, ukiran, linoleum, silkscreen, lithografi, cet kayu, ogé patung sareng keramik.

"Museum Seni Gunsel" tina "GUNSEL" diadegkeun… "Kami bakal ngaktifkeun jati budaya budaya Siprus tiasa dibagikeun sareng lingkungan seni nasional sareng internasional ..."

Caket Fakultas Seni Rupa sareng Desain Universitas Wétan, Kepala Dinas Grafis sareng Diréktur Museum Seni Günsel, Assoc. Dr Dina pernyataan-pernyataan ngeunaan Museum Seni, Erdoğan Ergün Günsel nyebatkeun yén "GÜNSEL", mobil nasional nasional mimiti sareng TRNC, ngalahirkeun museum seni kalayan sumbangan pikeun budaya sareng seni.
Nyarios yén muséum mangrupikeun salah sahiji lembaga atikan sosial anu épéktip, ngabagi fokus nasional sareng internasional, sareng masihan ogé kauntungan masarakat sareng nilai moral sareng moral. Dr Ergün nyatakeun yén "Museum Seni Günsel" bakal mediasi ngabagi identitas budaya Siprus sareng lingkungan seni nasional sareng internasional di puseur kota Nicosia.

Assoc. Dr Ergün ngadawuh, "Tujuanana urang nyaéta pikeun ngangkat generasi anu bakal mikaresep seni. Kami nawiskeun sémah kami kumpulan koléksi karya modern sareng aula paméran périodik sacara umum, musium komprehensif dimana aranjeunna tiasa nyaksian naon anu ngahasilkeun sareng ngahasilkeun. Di musium kami, dimana dileler karya permanén sareng permanén bakal ditingalikeun, kurang leuwih 700 karya tiasa diawas. "

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar