Kantor Promosi Mobil Domestik TRNC Dibuka

kantor promosi mobil domestik kktc dibuka
kantor promosi mobil domestik kktc dibuka

Kantor promosi GÜNSEL, mobil domestik sareng nasional nagara urang, anu dirarancang ku 109 insinyur Turki sareng anu produksi prototipe parantos réngsé sareng ngenalkeun partisipasi 20 urang dina tanggal 3000 Pebruari, dibuka di Nicosia Dereboyu.


Dina "Kantor Promosi Günsel", dimana B9, anu parantos dugi ka panggung produksi, dipasihankeun sareng masihan kasempetan pikeun nguji model GÜNSEL B9, inpormasi lengkep tiasa didapet kalayan model, merek sareng fitur téknis anu aya hubunganana sareng GÜNSEL. A drive test pikeun GÜNSEL B9 bakal sayogi di G PromNSEL Promosi Office, anu muka panto kasempetan pikeun nyobian brand GUNSEL, anu diantisipasi pisan kalayan semangat.

Model kadua anu dipidangkeun dina "J9" ...

GÜNSEL, anu asup kana sektor otomotif sareng GÜNSELB9, dipamerkeun di GÜNSEL Promosi Office dina modél kadua na "J9", anu bakal narik perhatian ku desain interior sareng éksternal anu unik sareng menarik, ogé garis anu dinamis sareng seukeut sareng fitur alat anu béda. Éta nangtung salaku mobil kulawarga anu ageung sareng panto.

propesor Dr İrfan Suat Günsel: "Kami Sasétkeun Target jeung Rencana Kami dina Séktor otomotif ..."

Nyarios yén GÜNSEL sareng Républik Turki Siprus Kalér parantos ngalebetkeun industri otomotif ku ayana diantara nagara-nagara anu ngahasilkeun mobil, Dekat Pimpinan Universitas Wetaneun Wétan. Dr İrfan Suat Günsel nyatakeun yén aranjeunna ngarencanakeun targétna saluyu sareng parobihan sareng pamekaran dina industri otomotif sareng aranjeunna hoyong nyiptakeun kasempetan pikeun ngahontal panongton anu langkung ageung ku neraskeun investasi.

Anjeunna nyatakeun yén G Promosi Kantor G ,NSEL, anu dibuka dumasar kana strategi kami pikeun janten mérek dipercaya sareng bergengsi di pasar mobil listrik, mangrupikeun konsép visi idéntitas perusahaan pikeun nyiptakeun kasadaran brand sareng nyepetkeun prosés branding.

propesor Dr İrfan Suat Günsel ngungkabkeun, "Samentawis GünSEL, dilengkepan téknologi sareng desain canggih, tujuanana pikeun nambihan nilai ka nagara sareng wilayah urang salaku merek inovatif dina bagean mobil listrik, penting dina penjualan sareng jasa saatos penjualan anu bakal dimimitian ku produksi massal. Mimiti, urang nawiskeun Günsel B9 pikeun rasa penggemar sareng peminat mobil.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar