Kolécér pribumi ka Milli Gökbey Helikopter

kolecer pribumi pikeun helikopter gokbey nasional
kolecer pribumi pikeun helikopter gokbey nasional

Kalayan proyék Karbon sareng Kaca Serat Epoxy Prepreg Development (Kartal) bakal dilaksanakeun dina industri pertahanan Turki, katergantungan asing bakal ngaleungitkeun pasokan bahan-bahan anu dipaké dina produksi bantalan helikopter. Dina Proyek Kartal, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) mangrupikeun kontraktor utami sareng KORDSA mangrupikeun subkontraktor utama.


Helikopter Gökbey, dikembangkeun ku TUSAŞ sacara lokal sareng nasional; Kalayan idin penerbangan anu dikaluarkeun ku Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil, éta nyiptakeun penerbangan sertifikasi munggaran taun ka tukang.

Helikopter tujuan umum kahiji, dimekarkeun sareng diproduksi kalayan fasilitas rumah tangga, ayeuna bakal ngahasilkeun sacara lokal sareng proyék Kartal di Gökbey.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar