Konya Metro, Konyaray, Cincin Jalan sareng Pusat Logistik taun 2020 Program Pelaburan

konya metro di lingkungan konyaray sareng program investasi pusat logistik
konya metro di lingkungan konyaray sareng program investasi pusat logistik

Walikota Konya Metropolitan Konya Uğur İbrahim Altay ngahaturkeun nuhun ka Présidén Recep Tayyip Erdoğan pikeun dana anu disayogikeun pikeun sagala investasi, khususna Konya Metro, Konyaray, Cincin Jalan, Pusat Logistik dina Program Investment 2020.


Dina Program Pelaburan 2020 anu diterbitkeun dina Warta resmi, sumber daya anu diperyogikeun pikeun investasi di Konya diumumkeun.

Hatur nuhun Présidén Recep Tayyip Erdoğan atas nama Konya pikeun Program 2020 Investment Program, Walikota Konya Metropolitan Walikota Uğur İbrahim Altay nyarios yén Présidén Erdoğan sok aya sareng Konya sareng ngalaksanakeun seueur investasi anu henteu kabayang ka kota.

Walikota Altay nyarios, "sumberdaya penting parantos diperyogikeun pikeun Konya kami dina program 2020 investasi ti anggaran sentral sareng serat Présidén urang. Dina ieu; Konya Metro, investasi pangpentingna dina sajarah Konya, 21,1 kilométer konstruksi panggung kahiji, kendaraan sareng infrastruktur éléktromekanikal, 17,40 kilométer Konyaray (Suburban) proyék sareng kendaraan, Konya-Karaman-Niğde-Mersin-Adana Proyék Gancang Luhur, Proyék Logistik. Konya Menteri Menteri, Sasak Eğiste, jalan anu dibagi sareng sagala rupa mentri ngagaduhan investasi anu penting. Konya kami bakal langkung kuat dina taun 2020 kalayan investasi ieu, sareng kuring ngarepkeun periode ieu bakal janten salah sahiji kota merek di dunya. Alatan sakumna inpormasi anu dilakukeun ku ayeuna sareng sumber-sumber anu disayogikeun ka kota urang dina Program 2020 Investment, utamina Presiden urang Mr. Recep Tayyip Erdoğan; Abdi hoyong hatur Wakil Présidén, menteri, timbalan, sareng organisasi kami atas nama Konya. "



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar