Kursus ski Gratis Dimimitian dina Pusat ski ski

Kursus ski Gratis Dimimitian di Pusat Ski Kartepe
Kursus ski Gratis Dimimitian di Pusat Ski Kartepe

Kursus ski gratis Pergunungan Kartepe ngamimitian latihan. Pelatihan dipasihkeun dina dinten Salasa sareng Kemis ku pelatih olahraga kotamadya di puncak di Pusat Ski Kartepe.


Kursus ski, anu diayakeun gratis unggal taun ku Pergunungan Kartepe, dimimitian dina tanggal 11 Pebruari kalayan partisipasi sengit. Siswa antawis 10-18 umur tiasa ngaliwat kursus-kursus ieu, anu bakal nyandak sakitar dua bulan di Pusat Ski Kartepe. Salaku tambahan, salami periode pelatihan, peralatan ski disayogikeun gratis pikeun pelatih ku Perbandaran Kartepe.

"TI DIA TAHUJU WANI KULIT DI KARTEPE"

Kartepe, anu mangrupikeun salah sahiji pusat pariwisata usum usum anu kasohor di Wilayah Marmara, teras ngadamel nami dirina sorangan kalayan sumbangan Kotamadya Kartepe, ogé kagiatan olahraga, ogé kagiatan anu nyorong olahraga. Dina taun 2020, seueur pamuda ti Kartepe bakal nyandak kauntungan tina kursus ski gratis anu diayakeun ku nyarios "Taya barudak anu henteu terang ski di Kartepe".



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar